Hunenveldlaan 18

Oldenzaal

€ 255.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Echo, echo, echo.. Hoor je dat? Dat is het geluid van de ruimte én mogelijkheden van dit huis. Check die enorme woonkamer maar eens: zo’n 2,5 meter uitgebouwd. Of die tuin van maar liefst 12 meter diep! Nog zo’n pluspunt van dit huis is natuurlijk je eigen oprit mét carport, waaronder je je bolide veilig kwijt kunt.

Klinkt als een perfecte basis? Vinden wij ook! Toch roepen de keuken, badkamer en de zolder om een welverdiende upgrade. Ook de schilder moet zeker eens langskomen. Stel jouw klusteam dus maar samen en kom maar op met jouw ideeën.

Aan ruimte is hier in ieder geval geen gebrek. We vertelden het al, een uitbouw op de begane grond maakt natuurlijk veel leefruimte beneden. En ook boven mag dit huis er zijn met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en mogelijkheden voor slaapkamer 4 op de zolder. Perfect toch?

Een tuin van 12 meter diep, dat klinkt leuk. En dat is het ook! Netjes aangelegd en omheind met een keurige schutting. Vrijheid is er aan de achterkant door de hoge eikenbomen en daarlangs een wandelpad. Via dat pad loop je zo de wijk door, naar het winkelcentrum, of het buitengebied van Oldenzaal.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1974

Inhoud

385 m3

Perceel

160 m2

Tuin

58 m2
oost

Woonoppervlak

121 m2

Location

De Thij, een gezellige woonwijk

Middelbare school

TCC De Thij, iets verderop!

Food & drinks

Op de fiets naar de Groote Markt: 7 min.

Basisschool

Wandakker of De Linde = dichtbij

Supermarkt

AH in Winkelcentrum de Thij

OV

Bushalte om de hoek. Uitslapen hoor!

Mediadesk

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Bosch HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel