Marellenkamp 9

Oldenzaal

€ 569.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Rust, ruimte en een geweldig uitzicht over het water. Dit is wonen op een unieke locatie en een perfecte plek voor de natuurliefhebbers onder ons. Dit alles op dezelfde hoogte – dat wil zeggen: gelijkvloers – waardoor er zo lang als kan genoten kan worden van alles in en rondom het huis.

Met de vijver als directe buurman en het Hulsbeek iets verder op, winkelcentrum de Thij dichtbij en de Groote Markt op fietsafstand kunnen we niet anders spreken dan een geweldige locatie.

Voel je welkom
De slingerweg van de Marellenkamp brengt ons bij het uiterste puntje van de straat. Groen is wat direct opvalt, kijk je er tussendoor dan kan je al een kleine blik werpen op het pronkstuk. De entree is overdekt en we stappen binnen in de riante hal, waarbij de kleuren de serene rust versterken. Licht en ruimte zijn de woorden die deze bungalow perfect omschrijven. De open ruimtes zijn anno nu nog met elkaar verbonden, maar wellicht plaats jij wel die taatsdeuren voor de afscheiding.

De diepte in
De keuken is uitgebouwd en daardoor een hele fijne ruimte om de gerechten klaar te maken. Tegelijkertijd blijf je in gesprek met de gasten aan tafel. Zij zitten eerste rang met uitzicht op de tuin met dank aan de grote glazen pui.

Een erker dat dient als schilderij
In de woonkamer is de gekozen symmetrie wederom zichtbaar, de kleuren op de muur en de zwarte accenten van de erker in combinatie met de schuifpui. Een rug-aan-rug bank zou hier perfect tot zijn recht komen, op deze manier kun je maximaal genieten van het geweldige uitzicht op de vijver en omgekeerd lekker loungen voor de tv.

Gelijkvloers slapen
De plavuizen liggen door tot in de hal van de slaapkamers. De lichtkoepel zorgt voor een aangename hoeveelheid natuurlijk binnentredend licht, waardoor je de vaste schuifkast perfect kan benutten. Ook hier zal een taatsdeur voor de afscheiding geen gek idee zijn, zo creëer je een aparte slaapvleugel. De drie slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen en de grootste kamer beschikt tevens over vaste kasten.

De dag fris beginnen
De badkamer bevindt zich in de slaapvleugel en is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en de lichtkoepel zorgt wederom voor het licht.

Verscholen tussen al het groen
Zodra je de tuin instapt heb je het gevoel van vrij wonen. De groene wand enerzijds en de vijver anderzijds zorgt voor een hele aangename ruimte waarbij het vakantiegevoel elke dag opnieuw weer voelbaar is.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1974

Inhoud

538 m3

Perceel

350 m2

Tuin

95 m2
noordwest

Woonoppervlak

150 m2

Location

Unieker kan niet

Middelbare school

TCC

Food & drinks

Richting de Groote Markt

Basisschool

Keuze!

Supermarkt

AH in het winkelcentrum

OV

De bus brengt je

Mediadesk

Timeline

 • 1975

  Bouwjaar

  van deze hele fijne bungalow

 • 2000

  Verbouwing

  Zoek de verschillen deel 1

 • 2000

  Verbouwing

  Zoek de verschillen deel 2

 • 2000

  Verbouwing

  Zoek de verschillen deel 3

 • 2000

  Verbouwing

  Zoek de verschillen deel 4

 • 2024

  Nog beter onderhanden genomen

  Waardoor snel genieten hier van toepassing kan zijn

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit
eigendom

Verwarming

cv ketel

Plattegrond