Warmoesstraat 14

Enschede

€ 225.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Gezocht: Levensgenieter
Slaapkamers: 3
Staat: Instapklaar!
Tuin: Diep én op het westen
Plus: Vaste trap naar zolder

Woon jij het liefst op een plek waar je altijd de reuring van de stad kan opzoeken, maar je ook rustig kunt terugtrekken? We’ve got you! Gelegen aan de Warmoesstraat, dat betekent het beste van twee werelden. Een avondje Netflixen op de bank of toch de stad in, na 10 minuten fietsen zit je namelijk op één van de vele terrassen van de gezellige Oude Markt. De boodschappen heb je sneller in huis, want de Jumbo is bijna je achterbuurman!

Virtuele tour
De auto parkeren we in de straat en via de strak aangelegde voortuin lopen we door naar de voordeur. Hier buiten zien we een weerspiegeling van de woning binnen: dat ligt er netjes bij! Eenmaal binnen lopen we het toilet en de trapopgang links voorbij en nemen we de deur recht voor ons. Voilà, toegang tot de voorraadkast + kelder aan de linkerkant, de keuken is recht vooruit & de living zie je rechts.

Keuken
Verdeeld over twee kanten, dus dat betekent veel ruimte en daardoor kan jij jouw kookkunsten optimaliseren! De deur rechtdoor brengt ons in de tuin. Maar deze bewaren we even voor later ;).

Living
Een hele leuke ruimte met plek voor een gezellige avond! Of dit nu ‘laag’ is op de bank of ‘hoog’ aan de tafel, dat maakt niks uit! De grote ramen maken het hier lekker licht en de lach op je gezicht bevestigd dat je dit een leuke ruimte vindt.

De eerste trap
Brengt ons een verdieping hoger. Grenzend aan de overloop hebben we keuze uit 3 slaapkamers & de badkamer. We beginnen met de grootste en dat betekent recht zo die gaat! Glasvlies op de wanden en een nette vloer, dus: een kleurtje kiezen en je bed plaatsen. De kleding kun je hier wegpakken in één van de twee vaste kasten. Loop vooral even lekker rond op de verdieping, dan zie je dat de andere (slaap)kamers net zo netje zijn en ook ideaal zijn voor een kledingkamer of kantoor aan huis. Vergeet vooral geen blik te werpen in badkamer, zie je je hier de dag al starten?

De tweede trap
Eentje die uniek is hier in de straat. We bevinden ons nu namelijk op zolder. Pas op met je hoofd, want voor de wat langere mensen onder ons kan deze aan de lage kant zijn. Maar hey, wel perfect gedaan als je het ons vraagt want dit is de ideale plek voor je wasmachine en de kerstboom.

Terug naar beneden
We lopen via de keuken de tuin in en waarschijnlijk zeg je nu: ‘’oh, wat een diepe tuin!’’ De overkapping is van het jaar 2020 en voorzien van een windscherm. De tuinberging is de plek voor de fietsen en de otto’s zijn verstopt achterin de tuin.

Klaar voor de live tour? Plannen maar!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1954

Inhoud

252 m3

Perceel

166 m2

Tuin

88 m2
west

Woonoppervlak

71 m2

Location

Warmoesstraat it is

Middelbare school

Bonhoeffer College

Food & drinks

Op naar de stad!

Basisschool

Dichtbij

Supermarkt

AH

OV

Halte Zweringweg

Mediadesk

Timeline

 • 2019

  Een nieuwe binnenkomst

  Het laminaat in de hal & keuken is vernieuwd

 • 2020

  Dat wordt heerlijk buiten zitten

  Onder deze nieuwe overkapping + rolluik voor zon/wind

 • 2021

  Nieuwe look!

  Kunstgras & borders geplaatst in de achtertuin. De tuinbeschutting is in mei 2022 vernieuwd!

 • 2021

  Strak in de lak

  Op de boeien voor & achter 

 • 2022

  Het jaar van het glas op de begane grond

  Het grote raam aan de voor- en achterzijde zijn vernieuwd + een aantal kleintjes

 • 2023

  Nog een keer

  De voordeur en het kozijn van het toilet zijn geschilderd

 • 2024

  In mei om precies te zijn

  De voortuin ligt er strak bij!

Energie

Energielabel

D

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha Avanta
eigendom

Verwarming

cv ketel