Sportlaan 10 B

Oldenzaal

€ 945.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een villa als geen ander! Deze villa is geïnspireerd op de architectuur van Frank Lloyd Wright en zijn woorden zeggen genoeg:

‘’The mission of an architect is to help people understand how to make life more beautiful, the world a better one for living in, and to give reason, rhyme, and meaning to life.’’

Dit statement van de architect voel je zowel binnen als buiten deze villa, waardoor wonen zich hier kwalificeert als uiterst uniek!

Horizontale lijnen
De dakhellingen, brede overstekken rondom, zwart gesmoorde vlakke pannen en het Red Cedar aan de gevels pakken je direct en door de off-white gevelstenen worden deze accenten nog eens extra belicht. Op het oprit parkeer je auto’s naast elkaar en die breedte is doorgezet naar de carport. Het strakke lijnenspel creëert diepte en vormt de basis voor deze modern vormgegeven villa.

Symmetrie
Stijlvolle hoekramen met glas tot op de grond en toch kijk je niet direct naar binnen! Welkom bij de overdekte entree, waar de dubbele voordeur ons in de statige en centrale hal brengt. Ruimte voor de jassen en om de hoek een stijlvolle open trap welke bestaat uit materialen als RVS, staal, glas en hout. We lopen direct door naar boven met achter ons de vide en voor ons keuze uit drie ruime slaapkamers aan de tuinzijde. Links de kantoorruimte, hier kun je studeren of thuiswerken terwijl je door het stijlvolle hoekraam van bovenaf geniet van het uitzicht over de hockeyvelden van Bully. Sport geeft reuring en energie, terwijl je binnen absolute rust pakt. De master bedroom is heerlijk ruim en je beschikt over een walk-in closet met een deur naar het balkon aan de voorzijde. De moderne badkamer biedt voldoende ruimte en comfort om samen aan de dag te beginnen of de dag ontspannen af te sluiten. Twee slaapkamers beschikken over een eigen deur naar het riante dakterras. Op deze plek draait de zon de hele dag met je mee.

Open structuur
Zorgt voor verbondenheid tussen ruimten, maar ook voor privacy. Je ervaart het als je met ons de living inloopt en even plaatsneemt op de centraal opgestelde loungebank. Hier kun je landelijk wegkijken en de ruimte voor jezelf nemen. De doorkijkhaard en abstracte opening brengt je in de tuingerichte eetkamer waar ook die zwarte natuurstenenvloer is doorgelegd. De tuindeuren bij de eettafel vormen de verbinding met het overdekte terras.

Huiselijkheid
Dat ervaar je in deze open keuken met kookeiland, de ideale spot om even bij te praten tijdens het koken. Kids claimen vast de aangrenzende chillruimte met die opvallende rode bank in u-vorm. Deze villa heeft veel inhoud, maar het is bijzonder opvallend hoe knus de leefruimten zijn.

Intieme betrokkenheid van binnen met buiten
Het overdekte terras is riant en al even genoemd bij de woonkeuken. Last but not least nemen we je mee naar de sport- en ontspanningsruimte en ook hier beleef je buiten door het vele glas en breed uitslaande deuren. Dit is een perfecte ruimte om te sporten of te ontspannen in je eigen wellness met sauna & stoomcabine. De combinatie van slapen en baden op de begane grond behoort ook tot de mogelijkheden.

Collegiale verkoop met Kock van Benthem makelaars.

Wij garanderen je een heerlijke woonbeleving! Seeyou@HOME

More
Less

Facts

Bouwjaar

2006

Inhoud

1025 m3

Perceel

947 m2

Tuin

Woonoppervlak

240 m2

Location

Rand Oldenzaal

Middelbare school

Twents Carmel College

Food & drinks

Eigen veranda #thuisbezorgd

Basisschool

Keuze

Supermarkt

On your way home

OV

Lijn 60 dichtbij

Mediadesk

Timeline

  • 2005

    Inspiratie

    Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright

  • 2006

    Ontwerp

    Architectenburo Hans Beeftink

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd

Warm water

cv ketel
Vaillant HR
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard