Ringovenstraat 6

Enschede

€ 215.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een huis inrichten zoals jezelf wil, is stiekem toch wel heel erg fijn en bij dit sfeerhuis heb je die kans, want dit is een leeg palet, klaar voor de woonkeuzes die jij gaat maken. De muren zijn nieuw gestuct en een supergave dakkapel is op de 2e verdieping over de gehele breedte geplaatst. Jouw to-do lijst? Kies die mooie vloer, keuken, badkamer, toilet en toffe kleuren op muur. Yes, hier kan je gaan voor die prachtige VT-wonen look.

Een huis met potentie en dat zie je vooral terug in de locatie: nét buiten de singel in een mooie vooroorlogse straat, dus enkel bestemmingsverkeer. Dit is karakteristiek wonen met het centrum in de buurt. Iets verder in de straat gaan de kids hun gang in de speeltuin en je bent direct aan de singel, dus de uitvalswegen die heb je zo bereikt, dit is een #superplek.

Wij zetten alvast de ‘plussen’ van dit huis voor je op een rijtje:
- Een woning uit 1959 en dat betekent; riante percelen. Dit is er een van 199 m2 en dat zie je terug in de ruime voor- én achtertuin. Die laatste is bijna 16 meter diep!

- Een nieuwe CV-ketel (2020) en energielabel D, want veel is al voor je geïsoleerd. Onder meer de muren en het dak is geïsoleerd. Ook bijna alle ramen zijn voorzien van nieuwe kozijnen en HR++ glas! Isoleer je ook de vloer en achterdeur, dan heb je vast en zeker een nog hogere ‘letter’ te pakken.

- De indeling op verdieping 1! Hier heb je de badkamer en 3 slaapkamers van goed formaat. Elk met zijn eigen extra, want 2 met handige vaste kast en de 3e slaapkamer met eigen balkon!

- De nieuwe dakkapel op verdieping 2 is er eentje waar je ‘U’ tegen zegt. Zo ongeveer over de volle breedte van het huis en hierdoor mega veel ruimte! Met een isolatiewaarde van 4,4 Rc. Daarmee voldoet deze verdieping tezamen met de toegebrachte dakisolatie volledig aan de wensen van nu. Voorzien van draaikiepramen en elektrisch bedienbaar rolluik. De tussenpanelen lenen zich perfect voor die extra slaap-, werk- of hobbykamer. Check ook het uitzicht vanaf hier je tuin in; genieten!

- 3x opbergen. Naast een diepe tuin heb je ook 2x een handige berging en 1x een provisiekelder. De eerste berging buiten, bereik je ook nog eens overdekt, handig!

- We zeiden het al; de tuin is ruim. En met de indeling kan je alle kanten op. Creëer bijvoorbeeld het terras aan de achterzijde, zodat je ook ’s avonds de avondzon kan pakken, de mogelijkheden zijn er.

HOME inspiratie
Wij zijn alvast begonnen om je te voorzien van de eerste wooninspiratie, dus check de video! Wordt het een visgraatvloer of toch dit keer een rechte plank? Ook de keuken kan je he-le-maal zelf uitkiezen. Wordt het een dubbel keukenblok aan weerszijden, zodat je super veel werkruimte hebt? Deze ruimte leent zich er perfect voor!

Kortom, dit potentiële sfeerhuis staat klaar om volledig je persoonlijke woonstijl tot uiting te brengen.
Let’s go & create your HOME!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1959

Inhoud

338 m3

Perceel

199 m2

Tuin

93 m2
zuidoost

Woonoppervlak

98 m2

Location

Perfect aan de singel!

Middelbare school

Op de fiets naar Bonhoeffer college

Food & drinks

Brasserie Kachel op de hoek!

Basisschool

Heel veel opties!

Supermarkt

Jumbo, ALDI of Lidl?

OV

Buslijn 6 = 1 min lopen

Mediadesk

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, hr glas

Warm water

cv ketel
cv-ketel Remeha Tzerra ACECW4
eigendom

Verwarming

cv ketel