Rijnstraat 36

Hengelo

€ 625.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Ruim wonen in een landelijke stijl? Deze landelijke woning kenmerkt zich door de verschillende dakhellingen in de kap, het geknikte dakvlak met de kenmerkende witte windveren en deklijsten geven de Saksische stijl een rustieke look, hierdoor ontstaat een authentieke woning van royaal formaat.
De houten topgevels in de donkere kleuren combineren prachtig met de witte buitenkozijnen met kruisroeden tussen de beglazing en het rode metselwerk, de geveltekens in de nok zijn een knipoog naar het verleden die vroeger alle boze geesten moest weren.
Vanuit elke zichtzijde heeft deze topwoning een ander aangezicht en komen de kenmerkende elementen van de landelijke stijl terug.

Kom binnen hier in de wijk 't Genseler en je krijgt direct al het goede gevoel, wat is wonen hier mooi! Groen gelegen naast het buitengebied, met wandelpaden en een waterpark, maar ook het stadscentrum op fietsafstand en niet te vergeten de opgang A-35 binnen enkele minuten bereikbaar.

Welkom
Parkeer je auto in de straat of comfortabel op je eigen oprit waar ruimte is voor meerdere auto's, kom binnen in de royale hal met garderobe, toilet en trapopgang, vanaf hier gaan we naar de royale woonkamer van meer dan 50 m2 welke licht is uitgevoerd, L-vormig en met schouw/houthaard, vanaf hier loop je naar de woonkeuken welke aan de tuinzijde is gelegen. Vanuit de keuken is er, heel praktisch, een naastgelegen bijkeuken en doorgang naar de geïsoleerde garage, welke geschikt is voor meerdere doeleinden, denk aan een extra werkplek of gewoon om je auto in de zetten.

Boven
Eenmaal aangekomen op de 1e verdieping kom je op een royale overloop die toegang geeft aan 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is uitgevoerd met een vaste kastenwand, de badkamer is licht uitgevoerd en heeft een ligbad, wastafel en een separate douche, apart hiervan is op de overloop een 2e toilet bereikbaar, daarnaast is op de overloop die verder doorloopt in de kap boven de garage een grote kastenwand, een wasruimte met opstelplaats c.v.-ketel en een doorgang naar de 4e (slaap-/studeer-/hobby)kamer.

Zolder
Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar welke dient als opslagruimte.

Wat je verder nog moet weten?
- In 2022 geheel van buiten geschilderd
- De huidige bewoner heeft deze woning gebouwd
- De woning is zeer degelijk gebouwd en goed geïsoleerd

More
Less

Facts

Bouwjaar

1990

Inhoud

665 m3

Perceel

445 m2

Tuin

190 m2
oost

Woonoppervlak

176 m2

Location

Wandel naar Waterpark 't Genseler

Middelbare school

Stichting Scholengroep Primato

Food & drinks

Afhalen bij Bella Italia!

Basisschool

Daltonschool Hengelo Zuid = leuk!

Supermarkt

De PLUS ben je zo

OV

Buslijn 12 is 2 min. fietsen

Mediadesk

Energie

Energielabel

C

Isolatie

muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha Quinta
eigendom

Verwarming

cv ketel