Redute+ bouwnummer 42

Tiel

€ 359.500 v.o.n.

Brochure

Huis & Buurt

Nieuwbouw of bestaande bouw, zo'n herkenbaar dilemma, waarin het maken van een keuze niet altijd even makkelijk is! De voordelen van nieuwbouw zijn ongetwijfeld bekend:
- Energiezuinig, label A en dat scheelt in de woonlasten
- Nieuw en fris, maar bovenal even geen onderhoud
- En vooral compleet ingericht naar jouw woonstijl straks

Maar eerlijk is eerlijk, we kennen ook de nadelen. Veelal is dit het lange wachten op het moment dat er dan eindelijk gestart gaat worden met de bouw. Of hoe moeilijk is het om vanaf bouwtekening in te schatten hoe groot jouw woonkamer straks zal zijn of bijvoorbeeld de keuzestress van al die beslissingen die jij moet maken, want welke keuken moet het gaan worden en hoe richt je de badkamer straks in?

Wij gaan je helpen, dit is Redute+ | bouwnummer 42, dit is nieuwbouw die al bijna bestaat! Waar je 'gewoon' de verhuisdatum plant en alvast kan:
- Binnenkijken bij de buren, (bijna) af of in aanbouw is en dus perfect om de ruimte(s) écht te voelen en te beleven
- Gluren bij de buren en dus gelijk inspiratie opdoet over die te gekke keuken en badkamer, handig, want deze zijn niet inbegrepen en dus compleet 'your choice'!
- Zorgen dat een verhuisteam paraat staat, want lang wachten is er niet bij, volop in aanbouw en oplevering rond de zomer van 2020!
- Het gemak ervaart van nieuwbouw 'all-in', zo is de keuze voor vloerverwarming en zonnepanelen al gemaakt (dus inbegrepen) en heb je standaard zo'n eyecatcher van een entree (jouw eigen brug(!))

Redute is straks (of eigenlijk nu al) dé wijk in Tiel! Imposant langs de Waal als 'vesting' achter de kade. En dat is exact de inspiratie achter de naam, want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is de hippe variant ervan.
Opvallend en volop variatie, daar houden we van! Check het zelf, net even meer huis, net even een stap extra qua details en elke woning/blok net even anders of beter gezegd: onderscheidend. Je voelt 'm vast al, juist daar staat de '+' voor.

Hier leven is: Zeg maar 'hallo Jumbo' of juist de supermarkt bekend om haar groente- en fruit: LIDL, dichtbij, dus daar scoor je straks jouw boodschappen. Nog gemakkelijker? We hebben het al even gecheckt en yes, AH bezorgd hier! Tips met onze 'favorieten van Tiel': De kaasstengels van Fijnbakkerij Bouman, de Patisserie van Van Ooijen en het alom bekende ijs van Daisy's, absoluut het proberen waard! Daarna weet je het zeker, wonen in Tiel staat gelijk aan genieten!
En ook aan 'altijd mobiel willen zijn', dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren. Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor avonturiers, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2020

Inhoud

606 m3

Perceel

243 m2

Tuin

90 m2
noordwest

Woonoppervlak

149 m2

Location

Imposant langs de Waal!

Middelbare school

't Lingecollege, voor elk niveau plek!

Food & drinks

Onze tip: Daisy's voor het beste ijs!

Basisschool

Eigentijds onderwijs? Kies de Achtbaan

Supermarkt

Handig! AH & Jumbo bezorgen hier

OV

Via Station Tiel zo in elke stad

Meet the neighbours

Cook like a chef in (bouwnr. 40)

Familie Van Beesd (bouwnr. 41)

Live extra green in (bouwnr. 42)

Familie Hesselink (bouwer. 43)

Timeline

 • 2018

  Bouw Redute fase 1

  Nog even en ook jouw woning gaat van start!

  redute
 • 2019

  Bouw gestart!

  Een foto van december 2019

  appelpop
 • 2020

  11 en 12 september = Appelpop

  Hier wil je bij zijn!

 • 2020

  Het eerste buurtfeest?

  Waar? Onze tip: de bewoners van 'ready to barbecue in' ;-)

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd

Warm water

cv ketel
HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk