Redute+ bouwnummer 35

Tiel

€ 363.000 v.o.n.

Brochure

Huis & Buurt

Nieuwbouw of bestaande bouw, zo'n herkenbaar dilemma, waarin het maken van een keuze niet altijd even makkelijk is! De voordelen van nieuwbouw zijn ongetwijfeld bekend:
- Energiezuinig, label A en dat scheelt in de woonlasten
- Nieuw en fris, maar bovenal even geen onderhoud
- En vooral compleet ingericht naar jouw woonstijl straks

Maar eerlijk is eerlijk, we kennen ook de nadelen. Veelal is dit het lange wachten op het moment dat er dan eindelijk gestart gaat worden met de bouw. Of hoe moeilijk is het om vanaf bouwtekening in te schatten hoe groot jouw woonkamer straks zal zijn of bijvoorbeeld de keuzestress van al die beslissingen die jij moet maken, want welke keuken moet het gaan worden en hoe richt je de badkamer straks in?

Wij gaan je helpen, dit is Redute+ | bouwnummer 35, dit is nieuwbouw die al (bijna) bestaat! Waar je dus 'gewoon':
- Binnen kan kijken en het huis, maar bovenal de ruimte(s), écht gaat voelen en beleven
- Niet lang hoeft te wachten, hij is volop in aanbouw en zal nog in 2019 worden opgeleverd!
- Al standaard, want dit is hier die dikke vette '+', zo'n über chique Bruynzeel keuken geplaatst krijgt, compleet met, ja zeker, want als we het doen, doen we het goed, Siemens apparatuur
- Het gemak ervaart van nieuwbouw 'all-in', zo is de keuze voor vloerverwarming en zonnepanelen al gemaakt (dus inbegrepen), heb je standaard zo'n eyecatcher van een entree (jouw eigen brug(!)) en zijn straks ook die gave zwart-witte badkamer met dubbele wastafel uiteraard en toilet al klaar en afgewerkt
- Naast die dikke vette '+' van zo'n super trendy keuken, we je ook nog eens verrassen met een eetbeleving cadeau! Zo kun je, voor je die chefkok in je laat shinen, na de verhuizing eerst even lachen, relaxen en genieten van dit 'private diner' waar er voor jullie, maar ook voor vrienden of bijvoorbeeld de hulptroepen van de verhuizing, gekookt zal worden

Redute is straks (of eigenlijk nu al) dé wijk in Tiel! Imposant langs de Waal als 'vesting' achter de kade. En dat is exact de inspiratie achter de naam, want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is de hippe variant ervan.
Opvallend en volop variatie, daar houden we van! Net even meer, net even een stap extra en je voelt 'm vast al, juist daar staat de '+' voor. Elk huis zijn eigen dikke vette '+' bovenop de 'must haves' die ze standaard al all-in bieden.

Hier leven is: Zeg maar 'hallo Jumbo' of juist de supermarkt bekend om haar groente- en fruit: LIDL, dichtbij, dus daar scoor je straks jouw boodschappen. Nog gemakkelijker? We hebben het al even gecheckt en yes, AH bezorgd hier! Tips met onze 'favorieten van Tiel': De kaasstengels van Fijnbakkerij Bouman, de Patisserie van Van Ooijen en het alom bekende ijs van Daisy's, absoluut het proberen waard! Daarna weet je het zeker, wonen in Tiel staat gelijk aan genieten!
En ook aan 'altijd mobiel willen zijn', dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren. Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor avonturiers, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2019

Inhoud

606 m3

Perceel

243 m2

Tuin

88 m2
noordwest

Woonoppervlak

149 m2

Location

Imposant langs de Waal!

Middelbare school

't Lingecollege, voor elk niveau plek!

Food & drinks

Onze tip: Daisy's voor het beste ijs!

Basisschool

Eigentijds onderwijs? Kies de Achtbaan

Supermarkt

Handig! AH & Jumbo bezorgen hier

OV

Via Station Tiel zo in elke stad

Meet the neighbours

Move in (bouwnr. 33)

Barbecue in (bouwnr. 34)

Start a family in (bouwnr. 35)

Cook like a chef in (bouwnr. 36)

Live extra green in (bouwnr. 37)

Timeline

 • 2018

  Bouw Redute fase 1

  Nog even en ook jouw woning gaat van start!

 • 2019

  13 en 14 september = Appelpop

  Hier wil je bij zijn! 

 • 2020

  Het eerste buurtfeest?

  Waar? Onze tip: de bewoners van 'ready to barbecue in' ;-)

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming