Redute+ bouwnummer 34

Tiel

€ 355.000 v.o.n.

Brochure

Huis & Buurt

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute.
In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, en tadaa, zo zijn we er: Redute+!

Dit type 'Ready to barbecue in' heeft als '+' dat die gave tuindeuren er al inzitten, er zo'n hip vlonderterras ligt, maar ook de schuttingen al staan, oftewel beter kan niet als jij straks de stempel BBQ held van de buurt wilt bemachtigen! Dit eerste feestje kan in ieder geval bij jullie gepland worden, want deze tuin is als eerste klaar. En let op dit is een '+' bovenop de rest, want die andere 'must haves' als vloerverwarming, zonnepanelen, sanitair en tegelwerk (en nee, zeker niet de minste) en, hoe gaaf is dat, verdiepingshoge deuren zijn dus altijd all-in. Kortom, are you ready for Redute+?

Dan zeg maar vast 'hallo Jumbo' of juist de supermarkt bekend om haar groente- en fruit: LIDL, dichtbij, dus hier scoor je straks jouw boodschappen. Nog gemakkelijker? We hebben het al even gecheckt en yes, AH bezorgd hier! Tips met onze 'favorieten van Tiel': De kaasstengels van Fijnbakkerij Bouman, de Patisserie van Van Ooijen en het alom bekende ijs van Daisy's, absoluut het proberen waard! Daarna weet je het zeker, wonen in Tiel staat gelijk aan genieten!

Tiel, een hotspot in NL en daarom perfect passen bij de lifestyle van 'altijd mobiel willen zijn'? Dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren? Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor de avonturiers onder ons, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2019

Inhoud

579 m3

Perceel

243 m2

Tuin

88 m2
noordwest

Woonoppervlak

143 m2

Location

Imposant langs de Waal!

Middelbare school

't Lingecollege, voor elk niveau plek!

Food & drinks

Onze tip: Daisy's voor het beste ijs!

Basisschool

Eigentijds onderwijs? Kies de Achtbaan

Supermarkt

Handig! AH & Jumbo bezorgen hier

OV

Via Station Tiel zo in elke stad

Meet the neighbours

Live extra green in (bouwnr. 32)

Move in (bouwnr. 33)

Barbecue in (bouwnr. 34)

Start a family in (Bouwnr. 35)

Cook like a chef in (bouwnr. 36)

Timeline

 • 2018

  Bouw Redute fase 1

  Nog even en ook jouw woning gaat van start!

  redute
 • 2019

  13 en 14 september = Appelpop

  Hier wil je bij zijn!

  appelpop
 • 2020

  Het eerste buurtfeest?

  Waar? Onze tip: de bewoners van 'ready to barbecue in' ;-)

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming