Redute+ bouwnummer 28

Tiel

€ 455.000 v.o.n.

Brochure

Huis & Buurt

Redute is straks (of eigenlijk nu al) dé wijk in Tiel! Imposant langs de Waal als 'vesting' achter de kade. En dat is exact de inspiratie achter de naam, want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is de hippe variant ervan.
Opvallend en volop variatie, daar houden we van! Net even meer, net even een stap extra en je voelt 'm vast al, juist daar staat de '+' voor. Elk huis zijn eigen dikke vette '+' bovenop de 'must haves' die ze standaard al all-in bieden.

Dit type 'Ready to cook like a chef in' heeft als '+' een zo'n über chique Bruynzeel, compleet met, ja zeker, want als we het doen, doen we het goed, Siemens apparatuur. Oftewel, hier kun je die chefkok in je eens flink laten shinen straks! Dit is trouwens een '+' bovenop de rest, want die andere 'must haves' als vloerverwarming, zonnepanelen, die gave zwart-witte badkamer met dubbele wastafel uiteraard en toilet en, hoe gaaf is dat, verdiepingshoge deuren zijn dus al all-in. En wat te denken van zo'n eyecatcher van een entree (jouw eigen brug(!)). Kortom, are you ready for Redute+?

Hier leven is: Zeg maar 'hallo Jumbo' of juist de supermarkt bekend om haar groente- en fruit: LIDL, dichtbij, dus daar scoor je straks jouw boodschappen. Nog gemakkelijker? We hebben het al even gecheckt en yes, AH bezorgd hier! Tips met onze 'favorieten van Tiel': De kaasstengels van Fijnbakkerij Bouman, de Patisserie van Van Ooijen en het alom bekende ijs van Daisy's, absoluut het proberen waard! Daarna weet je het zeker, wonen in Tiel staat gelijk aan genieten!
En ook aan 'altijd mobiel willen zijn', dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren. Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor avonturiers, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2019

Inhoud

633 m3

Perceel

397 m2

Tuin

134 m2
noordwest

Woonoppervlak

150 m2

Location

Imposant langs de Waal!

Middelbare school

't Lingecollege, voor elk niveau plek!

Food & drinks

Onze tip: Daisy's voor het beste ijs!

Basisschool

Eigentijds onderwijs? Kies de Achtbaan

Supermarkt

Handig! AH & Jumbo bezorgen hier

OV

Via Station Tiel zo in elke stad

Meet the neighbours

Cook like a chef in (bouwnr. 28)

Move in (bouwnr. 29)

Barbecue in (bouwnr. 30)

Timeline

 • 2018

  Bouw Redute fase I

  Nog even en ook jouw woning gaat van start!

  redute
 • 2019

  13 en 14 september = Appelpop

  Hier wil je bij zijn! 

  appelpop
 • 2020

  Het eerste buurtfeest?

  Waar? Onze tip: de bewoners van 'ready to barbecue in' ;-)

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming