P.C. Borstlaan 108

Hengelo

€ 360.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Eigentijds, levensbestendig en uitermate stijlvol wonen. Een appartement welke voorziet in al deze facetten, terwijl je je hier ook vestigt op een klasse locatie.
Want die fijne kop koffie in de ochtendzon terwijl je de dagelijkse krant doorleest? Die nuttig je hier uitstekend overdekt buiten, terwijl de rest van het appartement jou je woongenot garandeert verdeeld over 3 ruime kamers, je eigen P, fietsenstalling én toegang middels de lift. Hier kies je voor een plek om te genieten!

Eigentijds
Zó kunnen we dat wel noemen, met bouwjaar 2019, energielabel A+, WTW-installatie en vloerverwarming door het gehele appartement. Hier woon je duurzaam met lage energielasten vanwege de uitstekende isolatie. Ook aan de technische snufjes is gedacht, zoals zonnepanelen om de gemeenschappelijke ruimtes van energie te voorzien en elektrische screens rondom het appartement. Hiermee bepaal je zelf wanneer je de zon toe laat en wanneer je je juist even terugtrekt in je eigen ruime comfortabele woonkamer en dat is fijn!

Stijlvol
Van buiten valt het al meteen op, de appartementencomplexen zijn onder architectuur ontworpen en dat zorgt voor een modern design, in antraciet en wit, met strakke lijnen, omgeven door een parkachtige groene aanleg, precies zoals je dat graag ziet.

Ook van binnen ervaar je die stijl! Een mooie PVC-vloer begeleidt je naar alle vertrekken en dit appartement is extra luxe aangekleed middels de kwaliteit inbouwkasten in de hal en hoofdslaapkamer. Ook de badkamer is een plaatje in een donkere natuurstenen look, gecombineerd met fris wit en voorzien van gemak middels een dubbele wastafel, vrijdragende kast, inloopdouche met glazen wand en ook een vrijdragend 2e toilet.

De keuken mag ook gezien worden, net zoals de rest van het appartement kan hij onder de noemer ‘nieuw’ en heeft hij alles wat je hartje begeert: inductiekookplaat, combioven, koel- vries combinatie en de schiereiland opstelling maakt dat je volop plek hebt om hier de tijd te nemen voor het bereiden van dat mooie gerecht.

Levensbestendig
Je woont hier gelijkvloers op de 3e verdieping. Kies je gemak via de lift of doe sportief en ga via de trap. Een eigen parkeerplaats en de gemeenschappelijke fietsenstalling biedt je dagelijks de keuze; actief fietsen of ontspannen auto rijden? Heb je visite? Ook aan hen is gedacht. Zij nemen ‘gewoon’ de korte loop naar het appartementencomplex, want voor hen zijn 5 bezoekersparkeerplaatsen gereserveerd vanuit het complex, #service!

Unieke locatie
Je woont hier nét buiten het centrum en daarmee aan het mooie buitengebied van Hengelo met Landgoed Twickel binnen je hand-, of in dit geval: loopbereik. Hier haal je dan ook zowel ’s winters als ’s zomers de wandelschoenen uit de kast om te genieten van de natuur.

Maar ook vanuit je eigen appartement kan je genoeg natuur ervaren. Vergeet niet het uitzicht te bewonderen over de Deldenerstraat en de parkachtige aanleg, dit is een super groene uitkijk. In 10 minuten fiets je naar de stad voor een van de vele terrasjes en ook de A35 rij je in een paar minuten op.

Nog even dit:
• VVE servicekosten € 130,- per maand

More
Less

Facts

Bouwjaar

2019

Inhoud

290 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

81 m2

Location

Unieke locatie!

Middelbare school

Montessori college fiets je zo heen!

Food & drinks

Lust, Bakery & Bistro

Basisschool

IKC Aventurijn = top

Supermarkt

Jumbo, Plus & AH

OV

5 min lopen naar buslijn 12!

Mediadesk

Energie

Energielabel

A_P

Isolatie

volledig geisoleerd, hr glas

Warm water

cv ketel

Verwarming

vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie

Plattegrond