Paul Pellastraat 38

Hengelo

€ 265.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Overtuigender kan bijna niet, de charme spat eraf en dat alleen al bij die eerste blik op dit huis. Hoe tof is het straks te kunnen zeggen: ‘deze is van mij’!
Helemaal up-to-date (yes, ook van binnen) en dat moeten we de architect van toen absoluut te kennen geven, gebouwd onder de naam Q-bus, wisten zij wat stijlvol wonen is. En laten we anno nu juist helemaal gek zijn van die vorm, de kubus, strakke lijnen en dan hier ook nog in die gave antraciet-witte kleurstelling. Zo wil je wonen: thuiskomen = genieten!

Nee, hier geen grote oversized ruimtes, intimiteit brengt sfeer en dat voel je in de hele woning. Deze is voor het type ‘ik-ben-geen-klusser’, hier huis je zo namelijk zo in! En onze tip voor buiten: geef je maar gewonnen, want je staat gelijk in die ‘feel good modus’. Veranda, top, het tuinontwerp, geweldig en de achterkant, vrij, maar bovenal het groen, groen, groen langs het Bartelinkslaantje!

Dit overweldigende gevoel gaan we nog verder uitbreiden, want:
• We zeiden het al: helemaal up-to-date, dus ook die platte daken en het schilderwerk (2018). En voor dit laatste geldt, jazeker, zowel de gevels als kozijnen! De reservering ‘groot onderhoud’ kan je voorlopig tot een minimum beperken
• Wat dacht je ervan als je hier straks staat te kokkerellen? Net even ruimer opgezet, doordat hij is vergroot met een deel van de oorspronkelijke garage. Vergeet trouwens niet af en toe naar buiten te kijken, want stiekem dromen we toch allemaal van dit vrije groene uitzicht?
• Gaan we voor een snelle hap of uitgebreid dineren met familie en/of vrienden? Voor beiden staat zo’n jaloersmakend plekje tot je beschikking. Check de (ontbijt)bar, pal voor het raam, ideaal voor de dagen dat het allemaal even wat sneller moet of om wel heel aangenaam de dag te starten met een kop koffie. Voor dinernights kies je de living, waar die grote tafel met gemak kan staan, ook hier aan daglicht geen gebrek, dus hoeveel personen gaan we uitnodigen?
• Oef, wat is die badkamer trendy! Moderne kleuren en een rainshower, jets en stoomfunctie, waardoor je er straks niet meer weg bent te slaan. Tezamen met het toilet beneden in 2014 vernieuwd
• We hebben 5 kamers, waarbij jij kunt kiezen uit 4 slaapkamers, 3 slaapkamers + werkkamer, 2 slaapkamers + werkkamer + walk-in closet of, als je het helemaal voor elke levensfase geschikt willen maken, kan je de bijkeuken wijzigen en daar een wastafel en inloopdouche realiseren, kortom hier kun je echt alle kanten op!
• Buiten ben je één met de seizoenen! Het voorjaar vier je hier absoluut al buiten, beschut en volop zon zijn de ingrediënten die daarvoor aanwezig zijn, de zomer met lange avonden onder de veranda en het najaar, deze moet je beslist zelf ervaren, want het kenmerkende groen langs het Bartelinkslaantje verschiet dan van kleur!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1984

Inhoud

365 m3

Perceel

280 m2

Tuin

55 m2
west

Woonoppervlak

100 m2

Location

Overtuigender kan (bijna) niet!

Middelbare school

Nog geen 5 minuten fietsen!

Food & drinks

Tip: Patrick’s voor tapas & delicatessen

Basisschool

’t Schöppert, als Dalton de voorkeur is!

Supermarkt

AH, Jumbo of ALDI, veel te kiezen dus!

OV

Lijn 11 -> Station | Lijn 8 -> Enschede

Mediadesk

Timeline

 • 1892

  Het geboortejaar van Paul Pella, een Oostenrijkse dirigent!

  En met deze geschiedenistip kun jij straks die vraag feilloos beantwoorden ;-)

 • 1984

  Het ontstaan van de Q – BUS WONING

  Laten we anno nu juist helemaal gek zijn van die strakke vorm, de kubus!

 • 2005

  Dit tentdak had tot dan geen pannen, maar shingles!

  Sindsdien een nog krachtiger uitstraling

 • 2009

  Van garage naar werk-/slaapkamer, stalen kanteldeur eruit, nieuwe pui erin

  Handig zo’n thuiswerkspot, binnen 3 seconden van bureau naar bank!

 • 2014

  Whoehoe, een nieuwe badkamer!

  Check de foto’s

 • 2018

  We zeiden het al: helemaal up-to-date

  Yes, ook die platte daken en het schilderwerk!

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming