Pathmossingel 201

Enschede

€ 215.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Heerlijk wonen in het centrum! Rondom het stadscentrum van Enschede loopt de singel, een ringweg die de verschillende woongebieden met elkaar verbindt. Hier staan huizen van verschillende soorten en maten, met een belangrijk aspect: de singel is breed opgezet met fraaie groenstroken en bomen aan de voorkant van je huis. Loop naar de overkant en je stapt zo in het Volkspark, perfect toch!

De architect heeft in 2005 gekozen voor kenmerkend metselwerk in combinatie met zink. Passend in het straatbeeld van de wijk met opvallend veel ruimte en optimale isolatie. De tuin ligt op het zuidwesten, dus kom maar op met die zon.

Welkom
Hal met vrijdragend toilet en de laminaatvloer is doorgelegd naar de woonkamer. Het gladde plafond valt je direct op als ook volop lichtinval. Het gevelraam aan voorzijde bestaat uit 3 delen en dat geeft een speels effect. Open keuken met vaste kast, L-vormige keukenunit welke is voorzien van een gaskookplaat, RVS schouw met afzuigkap en vaatwasser. Aan de rustige tuinzijde uitslaande deuren naar het terras, zie jij jouw lounge set al staan?

Boven
Ook nu zullen de grote ramen en daglicht je opvallen. 2 ruime slaapkamers met laminaatvloeren en een dakkapel aan voorzijde. Achter de schuifdeuren, die je op de foto ziet, je eigen inloopkast. De badkamer heeft een vrijdragend toilet, doucheruimte met glazenwand en een wastafel met meubel en 2 kranen.

Zolder
Deze 3e slaapkamer zal zeer geliefd zijn: sfeervol door de hoge nok en dakkapel, dat geeft ruimte! Ook hier laminaat en separaat wasruimte op de overloop.

Buiten
De tuin is volledig bestraat, je hebt en achterom en het schuurtje heeft een extra vliering. Optimale privacy creëer je met het elektrische zonnescherm over de volledige breedte.

Dit moet je nog weten
• Energielabel A
• Hardhouten kozijnen draaikiep met horren en isolatieglas
• Balansventilatie met WTW
• Thuiswerken kan perfect op de verdieping
• Parkeren voor deur
• Snel in het centrum, snel op de A35

More
Less

Facts

Bouwjaar

2005

Inhoud

395 m3

Perceel

113 m2

Tuin

59 m2
zuidwest

Woonoppervlak

112 m2

Location

Stadscentrum Enschede

Middelbare school

Stedelijk Lyceum

Food & drinks

Oude Markt? Kwartiertje lopen!

Basisschool

Dichtbij

Supermarkt

Aldi, Jumbo en meer

OV

Station Enschede, slechts 7 min. fietsen

Mediadesk

Timeline

  • 1914

    Wijk Pathmos

    Start bouw wijk Pathmos met woningen in tuindorpachtige setting. Pathmos hoort tot het DNA van Enschede

  • 2005

    Nieuwe woningen langs de singel

    Qua vorm en karakteristiek aansluitend op de bestaande bebouwing. Pathmos is een karakteristieke en cultuurhistorisch waardevolle wijk

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR
eigendom

Verwarming

cv ketel