Oude Lossersestraat 136

Oldenzaal

€ 173.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Hey, it’s time to move your feet!

Dat moment van op jezelf gaan komt vaak zo van het een op het andere moment. De langste tijd thuis heb je dan wel gehad en je hebt behoefte aan je eigen plekje. Is dat moment voor jou nu? Dat komt dan heel goed uit! Het appartement aan de Oude Lossersestraat is toe aan (een) nieuwe bewoner(s), dus pak je/jullie kans!

Nummer 136 is het grote type en is al onder handen genomen. Dat wil zeggen dat de keuken vernieuwd is met een mooi L-vormige unit, de woonkamer is vergroot, de badkamer en toilet zijn gemoderniseerd en de wanden mooi strak zijn. De vloer is wat nog ontbreekt. De vervolg stappen zijn de muren. Kies je voor de tint ‘warm grey’ of juist voor een behangetje? Zodra je een keuze hebt gemaakt is het een kwestie van uitvoeren, meubels erin en dan kun je al over! Je eerste bakje koffie van de dag drink je in de ochtend op het balkon van je slaapkamer, je avondeten nuttig je tijdens de warme dagen op het balkon aan de andere zijde.

Even de tops op een rijtje:
* Een grote keuken met zelfs ruimte voor wasmachine en droger. Valt niet op hè? Nee, deze kunnen mooi worden weggewerkt in de daarvoor gemaakte kastjes
* We blijven nog even hangen in de keuken, dat zal jou straks ook wel eens gebeuren. Want kijk maar even naar buiten vanaf hier, dat kijkt toch heel gezellig weg? Uitzicht over het speelveldje en daarachter de Boerskotten!
* Deze woonkamer is top qua grote. Een hoekbank in gedachte? Deze past hier zeker! En door de doorbraak past er in deze ruimte heel mooi een ronde eettafel waar je gezellig kunt gaan zitten met vrienden tijdens de borrel en kaart spelletje!
* Voor de duidelijkheid, hier zijn twee slaapkamers en beide beschikken over een deur naar het balkon. Een van de slaapkamers heeft toegang tot de badkamer. De badkamer is klein maar praktisch ingedeeld. Klein maar fijn!
* Onder de appartementen (souterrain) is een ruime berging te vinden voor extra spullen en hier is de mogelijkheid om je fiets droog te stallen
* Er geldt een zelfbewoningsverplichting, dus je moét dit appartement minimaal 2 jaar zelf gaan bewonen
* Het appartement maakt deel uit van VvE Quattro. De bijdrage VvE bedraagt € 110,- per maand

Is het jouw tijd? Let us know!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1967

Inhoud

200 m3

Perceel

0 m2

Tuin

Woonoppervlak

67 m2

Location

Quattro aan de Enschedesestraat

Middelbare school

TCC Lyceumstraat: 5 min. fietsen

Food & drinks

Heerlijk dineren? QuaKoken!

Basisschool

De Leemstee, maar 3 min. fietsen

Supermarkt

Winkelcentrum met AH = dichtbij

OV

Overkant straat: lijn 60 & 62 > Enschede

Mediadesk

Timeline

 • 2019

  Intercom vervangen

  Compleet met videofooninstallatie, zo zie je altijd wie er voor de deur staat!

 • 2020

  Werkzaamheden Enschedesestraat

  Het laatste deel van de fietssnelweg naar de Groene Loper en een nieuwe rotonde zijn aangelegd!

 • 2021

  Jouw jaar!

  De woning is altijd verhuurd geweest. Nu aan jou de eer om ‘m weer helemaal om te zetten tot jouw plekje en er jarenlang van te genieten!

Energie

Energielabel

F

Isolatie

dubbel glas

Warm water

elektrische boiler huur

Verwarming

blokverwarming

Plattegrond