Nieuwstraat 50

Oldenzaal

€ 209.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Maak kennis met het dynamische centrumleven! Proef het beste van 2 werelden: het rumoer van de binnenstad en de rust in jouw stadstuin. Wonen in het centrum kent ontelbaar veel voordelen, zo hoef je niet ver voor boodschappen, hobby’s en uitgaan en kun je die auto gemakkelijk uitsparen want school, werk en openbaar vervoer zijn op loop- en fietsafstand!

Deze stadswoning zelf heeft nog zijn restyle nodig en dit biedt jou dè kans om het helemaal naar jouw eigen hand te zetten. Aan ruimte geen gebrek! Want met deze praktische indeling, 4 slaapkamers op de verdieping, 2 dakterrassen en een stadstuin wordt dit misschien wel jouw droomhuis!

Ind.: Een goede binnenkomst is het halve begin, overdekt kom je binnen in de hal. Sluit de voordeur en het is over met het rumoer van de binnenstad, jij bent thuis! Je komt binnen in de ruime hal met plavuizenvloer, garderobe en toiletruimte met wasfontein. Vervolgens kom je in het centrale middenstuk van het huis, vanwaar je door het raam al doorkijk hebt naar de woonkamer. De open keuken met plavuizenvloer bevindt zich aan de voorkant van het huis en vanuit hier heb je zicht op de levendige straat aan voorzijde.
De woonkamer aan de achterkant heeft veel ramen aan de tuinzijde en is daardoor lekker licht. In de winter zorgt de schouw met openhaard voor die gezellige sfeer in huis, terwijl je in de zomermaanden juist buiten naar binnen haalt door de vele ramen met de deur naar het terras!

1e Verd: Je komt boven op de overloop en zelfs die is al lekker ruim, heeft een tussenwand en een deur naar het dakterras aan achterzijde. Allereerst de grote bergkast met c.v.-ketel en genoeg bergruimte, dus zeg maar doei tegen de chaos en hallo tegen de rust! De badkamer is zeer netjes en v.v. een inloopdouche met easydrain, brede wastafel met meubel, toilet, designradiator en aansluitingen voor de wasmachine.
Verder 4 slaapkamers en allemaal grenzen ze aan één van de twee dakterrassen, dus de keuze is aan jou: pak je de ochtendzon op het terras aan de achterkant of de avondzon op het terras aan de voorkant?

2e Verd.: Middels een vlizotrap kom je op de vliering met genoeg opbergruimte.

Bijz.h.: De U-vormige keukenunit is v.v. gaskookplaat, oven en afzuigkap * De woondroom van de Oldenzaler: als het blad van de bomen is, heb je vanuit de woonkamer zicht op de Plechelmus en met carnaval nodig jij gezellig jouw vrienden uit, want jouw dakterras is de ideale plek om de Grote Twentse Carnavalsoptocht te bekijken! * Vanuit de woonkamer loop je zo jouw stadstuin met overdekt terras in. De tuin is gelegen op het noordoosten, heeft een poort naar de parkeerplaats aan achterkant en wat dacht je van die handige schuur, waar je jouw fietsen afgesloten kunt stallen * Parkeren aan achterkant met parkeervergunning * Proef het centrumleven met alle place to be’s om de hoek! ’s Avonds even het terras op, nog snel die boodschap halen en heb je even geen zin om te koken, dan haal je toch die pizza of een visje om de hoek?

More
Less

Facts

Bouwjaar

1984

Inhoud

365 m3

Perceel

112 m2

Tuin

27 m2
noordoost

Woonoppervlak

105 m2

Location

Maak kennis met het ‘easy city live’!

Middelbare school

TCC: kwalitatief goed onderwijs!

Food & drinks

Hoe chill: 500m lopen naar Groote Markt

Basisschool

De kids zijn er zo, 250m naar Nutsschool

Supermarkt

Hamsteren bij de AH!

OV

Molkenboer is om de hoek!

Mediadesk

Timeline

 • 1947

  Uit de oude doos

  Typisch: ons huis is gebouwd in dezelfde vorm als de gebouwen die hier toen stonden!

 • 1984

  De bouw start!

  De huizen worden gebouwd door gebr. Boudrie 

 • 2018

  Jouw cityspot?

  Wij zijn toe aan die nieuwe stap, wordt dit nu jouw cityspot?

Energie

Energielabel

C

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming