Molenstraat 10

Oldenzaal

€ 850 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

De Molenstraat, wie kent hem niet. De zijstraat om het centrum van Oldenzaal snel te bereiken. Met de gezelligheid aan je voeten, je brengt namelijk makkelijk een bezoek aan kledingwinkel Dejacque en Bloemsierkunst Marion. Maar ook Tante Annie’s en Markt 19 zitten om de hoek. De boodschappen kun je doen bij supermarkt naar keuze: Lidl, Aldi, Jumbo of de Albert Hein. Een locatie waar je ú tegen zegt dus!

Dit is zo'n karakteristiek huisje aan de gezellige Molenstraat. Let op: er moet nog het nodige gebeuren dus voordat je er kunt wonen gaan de handen uit de mouwen. Er zijn authentieke elementen, zoals de zwart witte tegelvloer in de gezamenlijke hal en paneeldeuren. Je eigen woonkamer, keuken en slaapkamer bevinden zich op de eerste verdieping, de badkamer is op de tweede verdieping te vinden en op de begane grond geniet je van jouw eigen patio.

Via de gezamenlijke ingang treden we binnen en vervolgen we onze weg naar de eerste verdieping. Aan de overloop grenzen de woonkamer en keuken. Op deze verdieping wordt nog isolatieglas geplaatst. De L-vormige woonkamer is lekker ruim en biedt genoeg ruimte voor die chill hoek & hoge tafel om samen met vrienden te kunnen borrelen. Zodra het carnavalsseizoen weer van start gaat, heb jij geluk! Je zit namelijk 1e rang waardoor je extra kunt genieten van die prachtige wagens en natuurlijk de gezelligheid.

De keuken is apart van de woonkamer, is gelegen in het midden van de woning en voorraad kan worden weggepakt in de kelder. Achter de keuken gaan we via de hal met toilet naar de slaapkamer, welke is voorzien van een vaste kast en deur naar het balkon.

Baden kan op de tweede verdieping. Door de dakkapel is het een riante ruimte geworden met plek voor een ligbad en inloopdouche. Verder is genoeg pakruimte voor de niet-alle-daagse-spullen!

We kunnen weer genieten van de zon! Dat betekent dat je na een dagje werken nog even buiten kunt genieten van de aangename temperaturen. Dat kan in jouw eigen tuin, gelegen op zuidoost! Deze is te bereiken via de gezamenlijke hal, waar zich tevens de kelder, bijkeuken en berging zich bevindt.

Maandhuur is exclusief bijkomende kosten
Huurtermijn betreft minimaal een jaar

More
Less

Facts

Bouwjaar

1925

Inhoud

265 m3

Perceel

100 m2

Tuin

12 m2
zuidoost

Woonoppervlak

80 m2

Location

Centrum van Oldenzaal

Middelbare school

3x TCC

Food & drinks

Multivlaai wordt je favo buurman

Basisschool

De drie-eenheid

Supermarkt

Lidl, Aldi, AH of Jumbo

OV

Station Oldenzaal 5 min

Mediadesk

Timeline

 • 2014

  Het bouwjaar van de Molen Reerink

  Deze foto zegt genoeg over de straatnaam!

 • 2019

  Carnaval

  Wonen aan de carnavalsroute, alaaf!

 • 2021

  Buurtfeest

  Ieder jaar in oktober, super gezellig!

Energie

Energielabel

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR
eigendom

Verwarming

cv ketel