Lonnekerspoorlaan 166

Enschede

€ 685.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Dynamisch, dát is de voorkant, dit is namelijk de Lonnekerspoorlaan. De verkeersbewegingen van fietsers en wandelaars volg je hier straks vanaf de eettafel, oftewel altijd iets te zien. Hoe groot is dan het contrast met de achterkant, zoek maar een rustig plekje uit, want dit is die jaloersmakende tuin. De diepste van heel de straat, absoluut bijzonder. En aan die ervaring geven we nog eens de overtreffende trap, want misschien had je ‘m al waargenomen achterin, hier staat een garage én carport.

Combineer dit alles nog eens met de opvallend donkerrode gevelsteen en het architectonisch statement dat is gemaakt naar het grachtenpand en je weet dat je hier moet komen kijken. Welkom op nummer 166!

We starten bij de voorgevel:
Een knipoog naar het grachtenpand, maar dan middenin Enschede en waar subtiele details het net even opvallender maken. Kijk maar eens mee naar de voor deze bouwstijl kenmerkende verhoogde opstap naar de voordeur. Of bijvoorbeeld de hoge ramen beneden. Ja zeker, hierachter schuilt dat gave hoge plafond. Voor we naar binnen gaan willen we je nog even een vraag stellen: gaan we straks lunchen op jouw eigen bank hier in de voortuin, bij je ‘nieuwe buren’ Van Doorn & Doorn of loop je toch snel de stad in? Dit is namelijk het luxe dilemma van wonen hier!

We gaan naar binnen:
Indrukwekkend, dit voel je gelijk en ervaar je maximaal in de woonkamer, waar de plafondhoogte tot maar liefst 3,30 meter reikt en we zo’n chique houten vloer in visgraatmotief treffen.
Zelf zijn we fan van de leefkeuken, splitlevel gescheiden van de living, in stoere zwarte kleurstelling en met plek voor een grote eettafel waaraan straks elk ontbijt, kop koffie, lunch of diner vergezeld gaat met die dynamische view op de Lonnekerspoorlaan. En groot mag ie zijn, gaat passen, kijk maar, dat hebben de huidige bewoners al gecheckt.
Het laatste item van deze woonlaag dat we nog even willen uitlichten is de bijkeuken, mega handig en eigenlijk op elke woonwensenlijst terug te vinden. Kortom hier kan alvast een vinkje achter.

Op naar boven:
Met de hoogte is dit even doorstappen, maar dan brengen we je ook naar 2 verdiepingen boordevol ruimte. 4 slaapkamers (en nee, dit zijn zeker niet de minste), waaronder een masterbedroom met walk-in closet, 2 badkamers, werkkamer en ook voor de verzamelaar hebben we een oplossing, de grote opbergkamer maakt dat je geen afscheid hoeft te nemen van spulletjes, maar ze hier allemaal kunt stallen.
Last but not least hebben we nog een heel gave aanvulling op dit alles: de vaste trap naar het dak. Hier bovenop, op ruim 9 meter hoogte, kan je zelf nog invulling geven aan de functie, dus daktuin of rooftopbar, zeg het maar. Het is zonder twijfel de plek waar je geen zonnestraal hoeft te missen en van een heel verrassend uitzicht op beeldbepalende panden van Enschede kunt genieten!

Buiten:
Schuifpui open en ontbijten in de ochtendzon of juist nog even de laatste zonnestralen meepakken en borrelen in de avondzon, in beiden komen we maximaal tegemoet. En we zeiden het al, hier geldt voor heel veel dingen én én. Want naast een carport is er de schuur/garage, dus kom maar op met al die fietsen. Misschien heb je die laatste niet heel veel meer nodig, want vanaf hier kun je eigenlijk ook alles lopend af. Winkelcentrum Op de Brouwerij, de binnenstad, het station, alles dichtbij en laat dat nou stiekem ook het leuke kenmerk zijn van deze locatie, dit is Roombeek!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2014

Inhoud

696 m3

Perceel

230 m2

Tuin

95 m2
zuidoost

Woonoppervlak

196 m2

Location

Roombeek, dus alles dichtbij!

Middelbare school

Op nog geen 5 min fietsen

Food & drinks

Je nieuwe ‘buurman’ = Van Doorn&Doorn!

Basisschool

Het voordeel hier, de keuze is reuze!

Supermarkt

Vanaf nu zeg je ‘hallo’ Jumbo

OV

Pak de trein, vanaf hier een makkie!

Meet the neighbours

Mediadesk

Timeline

 • 2009

  5 jaar voordat de bouw zal aanvangen

  Nog duidelijk een wijk in ontwikkeling

 • 2014

  Oplevering

  7 jaren vol woonplezier volgen hierop!

 • 2022

  Een nieuw avontuur voor de verkopers

  En daarmee is het aan jou om de timeline verder te vullen

Energie

Energielabel

A

Isolatie

volledig geisoleerd

Warm water

stadsverwarming

Verwarming

stadsverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk