Langeveenseweg 4

Geesteren

€ 1.150 p.m.

Brochure

Huis & Buurt

Op TOPlocatie in het centrum van Geesteren kun jij straks wonen en je eigen zaak openen! In dit karakteristieke woon-winkelpand kun jij 24/7 klaarstaan voor je klanten. Hoe ideaal wil je het hebben als ondernemer.

Het karakter van het pand doet je onderneming hier stralen, met deze voorgevel als blikvanger: karakteristiek & veel glas. Je loopt via het voorportaal de winkel binnen met daarachter een groot magazijn. Aan de linkerzijde de bedrijfswoning verdeeld over 3 verdiepingen, genoeg plek voor je hele gezin! Een eigen entree met oprit en een tuin om in te relaxen. Ben jij diegene die wonen en werken wil combineren op centrumlocatie, dan ben jij aan de Langeveenseweg 4 aan het juiste adres!

Ind.: We verwelkomen je in de #winkelruimte via de ruime entree met veel glas en een breed front, genoeg etalageruimte! Aan de achterzijde van de winkel zijn er diverse mogelijkheden. Zo is er aan de achterzijde kantoorruimte, berging, pantry en toilet. De winkelruimte heeft ca. 215 m² VVO.

Het #woongedeelte kenmerkt zich, net als het gehele pand, door de karakteristieke details. Via de voordeur met glas-in-lood, kom je in de hal met toegang tot de kelder. Aan de voorzijde de woonkamer met ook hier die gave glas-in-lood ramen en kijk dat uitzicht op het centrum, subliem! Twijfel je nog over de opstelling van je meubels, geen probleem ruimte genoeg, maar een tip creëer ook een heerlijk plekje voor de kachel. Aan de tuinzijde tref je de woonkeuken met genoeg plek voor je grote eettafel. De moderne keukenunit is voorzien van onder ander een 5-pits kookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en combi-oven, dus jij mag hier de chef kok zijn. Aansluitend kom je in de berging/bijkeuken met vaste kasten, wastafel en aansluitingen voor je wasmachine en droger. Nog even naar de winkel, je ‘vliegt’ zo binnendoor. Ook is de tuin te bereiken vanuit de berging, in deze ruime tuin kun je zitten onder de overkapping, op het terras of languit op het gazon. Hier geniet je van de zomerse avonden en privacy, want de poort kunnen we afsluiten. Je motor kun je kwijt in de garage ook genoeg plek voor andere hobbydingen.

1e Verd: Op deze verdieping voel je de ruimte van de woning en de karakteristieke details vind je terug op deze verdieping. De bordestrap naar de badkamer met dubbele wastafel, douche, vrijdragend toilet en designradiator. 5 slaapkamers waarvan 1 met toegang naar het platte dak. Detaillering, jaren ’30, hoge plinten, sierlijsten, glas-in-lood: wat gaaf!

2e Verd.: Bordestrap met opstelling cv installatie en toegang tot de riante zolder met 4 dakkapellen, licht.

De #bovenwoning beschikt in de huidige situatie over een opgang vanuit de winkelruimte. De huidige indeling van de bovenwoning is 1 slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. Wens je meer slaapkamers? Dit is mogelijk! Tevens zal dan door verhuurder een opgang worden gerealiseerd aan de achterzijde.

Huurprijs:
• Bedrijfswoning: € 1.150 per maand exclusief g/w/l
• Winkel: ca. 215 m2 : Huurprijs exclusief BTW op aanvraag
• Bovenwoning met 2 slaapkamers: € 750,-- per maand exclusief g/w/l

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn woon-winkelpand:
Nader overeen te komen. Minimale huurtermijn van één jaar met aansluitende periode van één jaar.

Opzegtermijn winkel:
6 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Betalingen:
Huur per maand vooruit.

Zekerheidsstelling winkel:
Bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur.

Waarborgsom woningen:
Ter grootte van 1 maand huur.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijz.h.: De locatie valt binnen het bestemmingsplan ‘Albergen en Geesteren’ en is onder andere bestemd voor: detailhandel (begane grond), wonen (op de tweede en/of hogere bouwlaag), bedrijfswoning, horeca (categorie 1) * De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening, het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleed, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf * Winkel met systeemplafond, verlichtingsarmaturen en radiatoren * inbouwkeuken 2011 voorzien van diverse inbouwapparatuur * woonkamer voorzien van glas-in-lood ramen, houtkachel en zeer hoge plafonds, zicht op centrum * Badkamer in 2011 vernieuwd * Inhoud bedrijfswoning en bovenwoning ca. 1.250 m³ * winkelruimte ca. 215 m² VVO.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1930

Inhoud

1250 m3

Perceel

845 m2

Tuin

231 m2
west

Woonoppervlak

200 m2

Location

Toplocatie, centrum!

Middelbare school

Tubbergen of Almelo

Food & drinks

Kottink

Basisschool

Alloysiusschool

Supermarkt

Plus

OV

Uitstekend

Mediadesk

Energie

Energielabel

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel
Nefit HR
eigendom

Verwarming

c.v.-ketel