Hyacinthstraat 126

Oldenzaal

€ 235.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

We nemen je mee naar het jaar 1938, toen nog niet de Hyacinthstraat, maar de Gammelkerstraat, waar ze begonnen te bouwen. Vier woningen ten behoeve van de familie en deze, nummer 126, welke we nu verkopen is tot vandaag de dag altijd binnen de familie gebleven. Zo bijzonder is het, jij kunt hier nu wonen en de ruim 80 jaar geschiedenis een toekomst geven!

Loop binnen en kijk met ons mee, de tijd heeft stilgestaan, maar oh zo charmant! Behangetjes die anno nu de perfecte inspiratie voor die 'retrolook' zijn als jij gaat moderniseren. En vergeet niet om buiten ook goed om je heen te kijken, wat een geweldige plek is dit. Sportcentrum Vondersweijde als je nieuwe ‘overbuurman’, vanaf nu sta jij vooraan bij alle wedstrijden van Quick ‘20 en bovenal die ongekend diepe tuin. Misschien wel nog mooier, de kavel kan je met 55m2 vergroten, zo wordt hij 1.10 m breder en dit betekent, inderdaad, nog meer mogelijkheden!

Onze tips waarom je hier écht moet komen kijken:
• Om het zicht vanaf de eettafel in de keuken te testen, hier zit je met eerste rang zicht op de voetbalvelden, maar dan warm en met een kop koffie in de hand
• Het jaargetijde is er naar, de winter, en wat is er deze maanden nou aangenamer dan een kachel? Het rookkanaal en de schouw zitten er al, dus kies je een open haard, hout- of gaskachel?
• Als jij het type ‘Bob de Bouwer’ bent en/of veel handige klusvrienden hebt om op te trommelen is dit een geweldige kans! Wat dacht je van een erker aan voorzijde, zo’n stoere veranda achter in de tuin of misschien wel dakkapellen, zodat op de 2e verdieping ook slaapkamers ontstaan
• Durf je een grote uitdaging aan, bouw dan de eerste verdieping uit, in de buurt zijn veel mooie voorbeelden te vinden en zo ontstaat een echt familiehuis
• Waar tref je nog zo’n onwijs diepe tuin, altijd een plekje in de zon is daarmee een garantie en hij kan dus nog groter zelfs door gemeentegrond bij te kopen. Doe je dit, dan heb je straks een mega eigen oprit en kan je uiteraard met al die ruimte ook kiezen om een enorme (extra) schuur te bouwen. Ideaal om na de verbouwing die klusspullen in op te bergen!
• Geen auto’s in de straat, want dit is een fietsstraat en fiets je hem af, maar een klein stukje hoor, sta je al in het centrum, dus laat die lange terrasavonden op de Groote Markt maar komen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1938

Inhoud

360 m3

Perceel

397 m2

Tuin

240 m2
noordoost

Woonoppervlak

110 m2

Location

Sporten? Een must op deze plek ;-)

Middelbare school

TCC De Thij, nog geen 5 min!

Food & drinks

Probeer Svens, dé perfecte cappuccino

Basisschool

Veel keuze vanaf hier, welke kies je?

Supermarkt

Jumbo-Kuipers, de beste Jumbo van NL

OV

Pak lijn 62 of 60 met de bus

Mediadesk

Timeline

 • 1935

  Hij stond er nog net niet op deze foto

  De ruimte rechts achterin is waar het huis later zal staan

 • 1938

  Tot hier gaat de geschiedenis terug

  Gebouwd en tot nu altijd familiebezit!

 • 1964

  de Gammelkerstraat zoals deze er vroeger uit zeg

  Het oorspronkelijke adres van dit huis

 • 1973

  Sindsdien een garage

  Maar ook die uitbouw beneden!

 • 1975

  Op 19 maart van dat jaar wijzigt de straatnaam

  Van Gammelkerstraat naar Hyacinthstraat

 • 1990

  Het oude buitenbad op de plek,

  waar nu een complete woonwijk is!

 • 2019

  Is 397 m2 nog niet genoeg?

  Tip: Deze 55 m2 wil de gemeente verkopen

 • 2020

  Revitalisatie Sportcentrum Vondersweijde

  Straks een volledige up-to-date sportaccommodatie

Energie

Energielabel

G

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming