Huurnestraat 88

Oldenzaal

€ 219.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

POV: Het is zaterdagmorgen en je wordt wakker met het klokkengeluid van de #Plechelmus op de achtergrond. Terwijl de kids alvast aan het warmlopen zijn bij Quick’20 om de hoek, eet jij op de markt nog even een vers visje. Hup, hup naar de sportvelden, aanmoedigen maar! Natuurlijk gewonnen en vanuit daar nemen jullie de winst mee naar huis.

En daar zijn we dan, in de Huurnestraat waar het straatbeeld zicht afwisselt met verschillende stijlen. Van oorsprong identificeert het zich met een gezellige buurt tussen de Quick’20 velden en het centrum in. En pak je het voordeel van overal dichtbij zitten.

Daar achter de opgemetselde rode bakstenen voorgevel, kenmerkend aan Ten Oever, heeft de tijd even stil gestaan. Een fijne hoekligging met een diepe en groene achtertuin, zorgen voor optimale privacy. Loop met ons via de voordeur, welke sierlijk is omlijst. De ambachtelijke charme is voelbaar en een ding weet je zeker: Dit gaat een grote verbouwing worden!

Dus de komende tijd bestaan de weekenden vooral uit klussen, met een spectaculair eindresultaat in zicht! Hier ga je uitbouwen, verduurzamen en echt HOME gevoel creëren. Maar daarna kun je je tijd met gezelligheid in delen, want hier is genoeg te beleven!

Let’s make things better is hier het motto. Ben jij er klaar voor?

More
Less

Facts

Bouwjaar

1956

Inhoud

280 m3

Perceel

260 m2

Tuin

160 m2
oost

Woonoppervlak

63 m2

Location

Gezellige buurt

Middelbare school

TCC

Food & drinks

Prins op de hoek

Basisschool

Kies maar!

Supermarkt

Jumbo of AH

OV

Met bus naar station

Mediadesk

Timeline

  • 1956

    Plan “De Tijgaarden”

    Getekend door Clemens Hardeman
  • 2024

    NEW YEAR, NEW HOME!

    Een complete verbouwing staat jou in het nieuwe jaar te wachten

Energie

Energielabel

G

Isolatie

Warm water

cv ketel, geiser eigendom

Verwarming

moederhaard, gaskachels