Hondsdraf 36

Oldenzaal

€ 225.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Oelala, kijk dit huis eens stralen tussen al die groene bomen! Yes, hier heb je ‘m gevonden hoor: dat ene leuke huis, op die waanzinnige plek en je nog helemaal naar je zin kunt maken. Dit is die leuke wijk de Essen, om de hoek bij het winkelcentrum en, we zeiden het al, op een plek met voor en achter en vrij uitzicht + verhoogd ten opzichte van de straat.

Dit huis is er een voor de klusser. Iemand die er niet tegenop ziet om de handen uit de mouwen te steken. Ja, hier moet vanbinnen grondig gerenoveerd worden, maar we kunnen we je wel vertellen: de basis goed met een nieuwe c.v.-ketel, HR++ beglazing én dakisolatie (ja ja, energielabel A!).

Laten we binnenkijken
Bij binnenkomst in de hal hoeven we het je eigenlijk niet nog een keer te vertellen. Maar dat doen we toch: hier kan jij lekker uitleven. De hal geeft toegang de toiletruimte en de trap omhoog. Door naar de woonkamer, die half open is de keuken. Wat zijn jouw ideeën met deze kamer? Welke keuken kies jij uit? Welke vloer komt erin? It’s all your choice!

Op de eerste verdieping is er aan ruimte geen gebrek. Dat begint al bij de ruime overloop, waaraan je 3 slaapkamers tot je beschikking hebt. De badkamer is toe aan een upgrade en dat geeft jou de mogelijkheid om hier die gedroomde thuisspa te realiseren. Via een vaste trap gaan we door naar de zolder, waar je een mogelijkheid hebt voor extra slaapkamer. Nu is het vooral besteed aan bergruimte en de ketel.

Buitenom
Kom maar door hoor met jouw tuin ideeën! Ga je voor onderhoudsarm of wordt dit jouw bohemian paradijsje met veel groen? It’s up to you. Eén ding is in ieder geval zeker: dat vrije uitzicht op de hoge bomen pakken ze jou niet meer af!

Geef jij dit huis zijn welverdiende update en maak jij hier helemaal jouw thuis van? Dan zien we jou, tijdens een bezichtiging. En je boft hoor, want de komende 2 jaar kan je er maximaal van genieten, er geldt namelijk een zelfbewoningsverplichting.

We wensen je veel inspiratie toe!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1978

Inhoud

350 m3

Perceel

139 m2

Tuin

50 m2
noord

Woonoppervlak

90 m2

Location

Leuke plek! #deEssen

Middelbare school

3x TCC in Oldenzaal

Food & drinks

Het centrum = 5 min. fietsen

Basisschool

De Esch, in de wijk!

Supermarkt

Het winkelcentrum is om de hoek

OV

Uitslapen hoor! Bushalte 170m verderop

Mediadesk

Timeline

 • 1978

  Het eerste deel staat!

  De Essen in aanbouw, zie jij dit huis staan?

 • 2018

  Energetische verbetering

  De zolder is geïsoleerd en bijna overal is HR++ glas geplaatst

 • 2021

  Nieuwe ketel

  De c.v.-ketel is recent nog vervangen

 • 2022

  Jouw jaar?

  Kom maar op met jouw creativiteit! Wat ga jij hiervan maken? It’s up to you!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit Proline HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel