Helmichstraat 85

Oldenzaal

€ 259.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Dit is halfvrijstaand wonen met een riant eigen oprit, grote garage, zonnige tuin en lichte woonkamer! Pak je kans om dit huis helemaal naar eigen smaak te maken!

De plek is echt top! Het centrum van Oldenzaal is dichtbij via de Groene Loper en je wandelt zo de prachtige natuur van de Boerskotten in. Het winkelplein Zuid-Berghuizen is ideaal, zo heb je straks het gemak van de bakker, slager, AH en andere dagelijkse voorzieningen bij elkaar.

Just say hello!
Hello eigen oprit, waar plek is voor 2 auto’s, maar ook voor de fietsen. We stappen nr. 85 binnen via de zij-entree. In de hal het toilet en de trap naar boven. We lopen eerst door naar de ruime L-vormige woonkamer met, van toen nog, de schouw met openhaard en plateau. Er is een provisiekelder en wat je direct zal opvallen is het grote raam aan de voorzijde en een extra zijraam, hierdoor is veel lichtinval gegarandeerd! En dat niet alleen, jij kijkt aan overzijde op het groen en er is in de straat genoeg te beleven met die naar schoolgaande kids van basisschool De Leemstee.

Kansen
In 1979 is de dichte keuken aangebouwd aan tuinzijde en het is aan jou hoe je deze ruimte naar eigen wens gaat maken! Wordt dit jouw favoriete plekje in het huis? Geniet met ons mee van de rust en het uitzicht op de tuin.

Boven
3 slaapkamers met keurige gipsplaten plafonds, 1x vaste kast en 1x buitendeur. De hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen en dat dikke isolatieglas leggen nog de link naar de voormalige vliegbasis Twente, perfect geïsoleerd dus. De badkamer is ook van toen, dus pak je Pinterest bord er maar bij! Genoeg mogelijkheden, HOME makelaars voorziet je graag van ideeën! Middels de vlizotrap komen we op de 2e etage: een grote bergzolder. Tip: die dakkapellen verderop al gezien? Laat die extra slaapkamer of grote badkamer maar komen!

Tuin
Veel zon staat voor deze tuin gegarandeerd! Check even die vrijheid aan de achterkant, heerlijk zeg! Je kunt achterom en in de grote garage is genoeg plek is voor al je spullen.

Dit wordt klussen, naar eigen smaak inrichten en dan perfect wonen. Tot snel @HOME!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1961

Inhoud

365 m3

Perceel

268 m2

Tuin

noordoost

Woonoppervlak

92 m2

Location

Je loopt ook zo de natuur in!

Middelbare school

TCC locatie lyceumstraat < 5min fietsen

Food & drinks

De Lekkernij, tapas & delicatessen!

Basisschool

Kijk eens naar de overkant :-)

Supermarkt

AH, dichtbij en tot 22 uur open

OV

Pak de trein, je bent er in 5 min!

Mediadesk

Timeline

  • 2021

    Jouw jaar?

    Tijd om het moodboard samen te stellen

  • 2021

    Boerskotten

    Vanuit je nieuwe huis loop je zo de prachtige natuur in van de Boerskotten

Energie

Energielabel

F

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel, geiser eigendom
Nefit HR
eigendom

Verwarming

cv ketel