Hageheld 11

Hengelo

€ 389.500 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Ingesloten tussen de Roershoek, Dalmeden en Vossenbelt, ligt de wijk Broek (Noord), waar de Slangenbeek meandert en het goed vertoeven is met het Broekpark in de nabijheid.
Wil je wonen in één van de meest gewilde wijken op dit moment dan heb je nu een kans en wel in deze royale woning met garage en achterom naar een heerlijke tuin op westen waar heerlijk kan worden onthaast in het zonnetje tot de zon ondergaat.

Welkom
Zet je auto op je eigen oprit. Je komt binnen in de hal met garderobe en toiletruimte en trap naar 1e verdieping. De L-vormige woonkamer is ruim te noemen, leefkeuken met open keuken voorzien van inbouwapparatuur aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar het overdekte terras/serre, gelegen op het Noord-Westen, via de praktische bijkeuken met wasmachine-/drogeraansluiting kom je in de geïsoleerde garage welke geschikt is voor meerdere doeleinden.

Boven
Je komt boven op de overloop, vanwaar je toegang hebt tot 2 slaapkamers en via de ouderslaapkamer met ruimte walk-in-closet (oorspronkelijk zijn dit 3 royale slaapkamers) en badkamer voorzien van ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel.

Zolder
Een echter woonverdieping met opstelplaats voor de c.v.-ketel en eventueel aansluiting wasmachine/droger. Het realiseren van een 4e (of 5e) slaap- of werkkamer is hier heel goed mogelijk.

Tuin
Wat een heerlijke tuin is dit! Gelegen op het westen dus hier schijnt de zon tot deze ondergaat. Onder het overdekte terras/serre is het altijd heerlijk vertoeven.

Wat je verder moet weten:
- De woning is dit jaar nog geheel geschilderd aan de buitenzijde
- Lage energiekosten door de goede isolatie.

More
Less

Facts

Bouwjaar

2008

Inhoud

582 m3

Perceel

246 m2

Tuin

90 m2
west

Woonoppervlak

149 m2

Location

Broek Noord, een groene wijk

Middelbare school

Avila en Montessori Col., Bataafs Lyceum

Food & drinks

Voldoende terrasjes in Hengelo!

Basisschool

De Rank op 500 meter lopen

Supermarkt

Dirk, AH, Jumbo en Aldi vlakbij

OV

Busbaan het Broek op 5 min. lopen

Mediadesk

Timeline

  • 2009

    Wijk in aanbouw

    -

  • 2020

    Buitenschilderwerk

    De woning is dit jaar van buiten geschilderd

Energie

Energielabel

A

Isolatie

volledig geisoleerd, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR combi
eigendom

Verwarming

cv ketel