Floris Radewijnsstraat 27

Albergen

€ 345.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Hier aan de Floris Radewijnsstraat in Albergen woon je vrijstaand op hoeklocatie, heb je aan de voorzijde een uitbouw ten behoeve van de woonkamer en een serre aan de zijkant. Dit is nummer 27, een fijn huis met 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder, woonkeuken en garage. Ben jij op zoek naar een woning met talloze mogelijkheden? Dan hebben wij deze voor je gevonden!

We gaan je vertellen waarom de Floris Radewijnsstraat 27 jouw perfecte huis kan zijn:

• De basis van deze woning is perfect en het is altijd goed onderhouden, zelfs zijn er deels kunststof kozijnen aanwezig.
• Het is belangrijk om te weten dat het huis intern gemoderniseerd dient te worden. Aan jou natuurlijk de keuze in hoeverre je dit doorzet. Voordeel; je kunt de woning geheel naar eigen smaak herinrichten en er jouw droomwoning van maken!
• De woning beschikt over een fijne serre waar je heerlijk kunt genieten van de avondzon. Kom maar op met die lange zomeravonden!
• Lekker veel licht in de uitgebouwde woonkamer waar je tevens door het hoekraam uitzicht hebt op de Geert Grootestraat.
• De keuken is in prima staat en een update kan dus gerust op de lange baan geschoven worden. Daarentegen snappen we dat je de badkamer zult gaan aanpakken en hier je eigen ideeën op los zult laten.
• De tweede verdieping is met vaste trap te bereiken. Tip: plaats een dakkapel en realiseer extra ruimte of misschien wel een slaapkamer.
• De tuin is gelegen op het oosten en op het terras of onder de overkapping kun je, door de ligging van het huis, de hele dag genieten van de zon.

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en om van deze woning jouw droomwoning te maken? We vertellen je graag alles tijdens de bezichtiging!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1968

Inhoud

570 m3

Perceel

445 m2

Tuin

84 m2
oost

Woonoppervlak

136 m2

Location

Albergen

Middelbare school

St. Canisius Tubbergen/Almelo

Food & drinks

Afhalen bij Fraans Marie!

Basisschool

Basisschool Kadoes!

Supermarkt

COOP

OV

Buslijn 66

Meet the neighbours

Floris Radewijnsstraat 27

Mediadesk

Timeline

 • 1968

  Start bouw

  Bestek & voorwaarden

 • 2000

  Uitbreiden van de woning

  met een hoekerker en serre

 • 2021

  Wordt de Floris Radewijnsstraat 27 jouw nieuwe woning?

  Zeker weten dat jij deze woning goed tot jouw thuis kunt omtoveren! 

Energie

Energielabel

E

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

cv ketel
Nefit Ecomline HR Classic
eigendom

Verwarming

cv ketel, moederhaard