Erve Hams 1

Oldenzaal

€ 390.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Dit huis + jouw creatieve ideeën + héél veel klussen = het huis van je dromen! Deze ‘droomwoning in wording’ is op zoek naar zijn nieuwe bewoner die een uitdaging niet uit de weg gaat. Een giga-grote uitdaging, want check die vele m2 te moderniseren oppervlaktes maar eens. Dit is ‘nieuwbouwen’ in een bestaand huis, want het is noodzakelijk om alle ruimtes aan te pakken.

De ruimte in huis is enorm, je hebt drie volle woonlagen en een flinke zijbouw. En ook buiten heb je ‘lekker de ruimte’. Een perceel van 472 m2 is alleen al uniek voor een 2-onder-1-kap in de Graven Es en laat staan die geweldig vrije ligging langs de bomenlaan aan de Wolbertdijk.

Lievelingsplekje
Hier woon je uiteindelijk op misschien wel het mooiste plekje van de wijk, op een geweldige hoek en bijzonder vrij in het groen. Voor de kids is het, via de Wolbertdijk, rennend naar school, of vermaken in de speeltuintjes verderop. En jij? Via diezelfde Wolbertdijk ben je zo in het buitengebied voor een heerlijke wandeling of fiets je in no-time naar het levendige centrum van Oldenzaal.

Bij binnenkomst al royaal
Zo. Dat is nog eens een entree. Via de zijbouw kom je binnen in de hal die naast heel licht, vooral ook heel erg groot is. Dat dit vroeger de ingang van de school is geweest, dat zie je terug aan de dubbele toilet. Vanuit de entree heb je toegang tot de hal met trapopgang. Lopen we door, dan komen we in de living die is opgedeeld in een woonkamer voor en een enorme keuken aan tuinzijde. Bescheiden uitslaande deuren brengen je in de tuin en aansluitend is er een grote bijkeuken met witgoed aansluitingen, wastafel en een bergkast.

Op naar de 1e verdieping, waar je 3 grote slaapkamers met eigen wastafels tot je beschikking hebt. Een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer en-suite met inloopdouche, toilet, wastafel en een dakraam. Op de overloop is er een bergkast en een 2e badkamer met douche en wastafel.

Check, check, op zolder ook 2 grote slaapkamers met wastafels en dakramen. De badkamer op deze verdieping is niet meer functioneel en dient nu vooral als bergruimte. Verder vind je op deze verdieping 2 bergingen, waarvan 1 met c.v.-ruimte en 1 met dakraam.

Verdere facts:
• Gebouwd als ‘schoolwoning’ en dat zie je terug aan o.a. de vloeren en installaties. Later is de woning gesplitst en verbouwd tot woonhuis
• Je woont hier op een prachtige locatie op de Graven Es en met de Wolbertdijk om de hoek
• Grote achtertuin op zuidoost met een houten tuinschuur en overkapping
• Hier aan de Erve Hams wordt een nieuw ‘buurtje’ gecreëerd. De andere ‘schoolwoning’ op nummer 3 en 5 zijn al verkocht
• Het woonhuis dient grondig gemoderniseerd te worden
• Er geldt een verplichting tot zelfbewoning van 2 jaar

More
Less

Facts

Bouwjaar

1998

Inhoud

680 m3

Perceel

472 m2

Tuin

280 m2
zuidoost

Woonoppervlak

215 m2

Location

Hoek Erve Hams - Wolbertdijk

Middelbare school

TCC de Thij: 1km fietsen

Food & drinks

Via Wolbertdijk 7 min. fietsen > centrum

Basisschool

De Bongerd op renafstand!

Supermarkt

ALDI in winkelcentrum de Gravin

OV

Halte Thijsniederweg: 350m verderop

Timeline

  • 1998

    Bouw ‘schoolwoningen’

    In 1998 gebouwd als 4 ‘schoolwoningen’

  • 2021

    Nieuw buurtje

    De ‘schoolwoningen’ worden verkocht en zo ontstaat hier een nieuw buurtje

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd

Warm water

cv ketel
Nefit HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel