Ereprijs 52

Oldenzaal

€ 349.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

De Essen is leuk!
En nog veel leuker zijn de extra’s van dit woonhuis! Zo woon je half vrijstaand op de hoek met je eigen oprit, ruime garage en dan die breed uitlopende tuin met dat verre weidse uitzicht. Unieke factoren die als combinatie uiterst schaars zijn en jou garanderen dat je maximaal gaat genieten van wonen.

We zijn op De Essen en dat is een ideale woonwijk. Scholen zijn dichtbij als ook het winkelcentrum voor een dagelijkse boodschap. Enkel bestemmingsverkeer voor de deur en dat bevestigt de rustige ligging met van die heerlijke ‘binnendoor’ fietspaden naar bijvoorbeeld het centrum van Oldenzaal. Om de hoek wandel je naar het Stadspark met kinderboerderij de Höfte. Perfect!

We gaan naar binnen
De entree ‘valt buiten het huis’ en daarmee pak je extra ruimte. In de hal een garderobe met ruimte voor je jassen, het toilet en een vaste kast. Linksaf komen we in een praktische bijkeuken met wasruimte, buitendeur en boven deze berging een vliering. Handig toch!

Woonkamer & keuken
Welkom in een uiterst lichte ruimte en dat komt door dat grote glasoppervlak. Aan voorzijde zien we je al aankomen en andersom mag jij alvast naar binnen spieken. Dit is de hoekkeuken met genoeg bergruimte en in het verlengde staat die grote tafel, goed voor 6 stoelen. Aan tuinzijde is het genieten, want check even het zicht op deze tuin. De laminaatvloer is ook in de woonkamer in de lengte doorgelegd en de houtkleur zorgt voor die warme tint.

Boven
Ook hier laminaat, grote ramen en wel in kunststof met HR++ glas en draaikiep functie. De slaapkamers zijn ruim en er is een vaste schuifkast voor je kleding. Onze favoriet is de slaapkamer aan voorzijde, want deze is door de indeling met hoekraam speels en vaak heel geliefd bij kinderen. Door naar de badkamer die keurig is en slim ingedeeld. Zo beschik je over een vrijdragend toilet met een handig plateau welke iets hoger is doorgezet naar de wastafel, inbouwspots, designradiator en ruime inloopdouche met easydrain en hand- en regendouche.

Nog een treetje hoger bereik je ook met een vaste trap. Dit is de zolder met mogelijkheden, want met wat creativiteit en handigheid realiseer je hier slaapkamer 4 of je nieuwe werkruimte. Bijkomend voordeel van een hoekwoning is het gevelraam, ook in kunststof met HR++ glas en draaikiep.

Buiten
Wat een heerlijke riante tuin is dit zeg! De hele dag zon, volop vitamine D, en we garanderen je de laatste seconden van de ondergaande avondzon. Dan mag je kiezen waar je buiten wilt zitten, want er zijn meerdere terrassen, zoals bij de vijver en een riante veranda met extra nis. Er is een poortje naar de naastgelegen oprit, ideaal om even je aanhanger te parkeren.

Dit moet je nog weten:
- De oprit is goed voor 2 auto’s
- Je zult verstelt staan van de ruimte in deze hoge garage met extra zijdeur
- Tip: dit kan zomaar jouw salon of praktijk aan huis worden!
- De veranda heeft een elektrisch zonnescherm
- De ramen aan tuinzijde zijn voorzien van elektrische rolluiken
- Er is thans ook nog eens 66 m2 extra tuingrond in gebruik middels een bruikleenovereenkomst. HOME makelaars heeft hierover overleg gehad met de gemeente Oldenzaal, waarbij we kunnen aangeven dat met de koper een nieuwe bruikleenovereenkomst kan worden overeengekomen
- Stap met ons deze tuin in en je ervaart ultieme rust en de kracht van het groen!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1978

Inhoud

430 m3

Perceel

259 m2

Tuin

140 m2
west

Woonoppervlak

106 m2

Location

Welcome @ de Essen

Middelbare school

TCC de Thij is leuk!

Food & drinks

Genoeg keuze op het marktplein

Basisschool

Lopend naar de basischool Esch

Supermarkt

De COOP is 2 min. fietsen!

OV

Buslijn 66

Mediadesk

Timeline

 • 1998

  Extra ruimte

  De aanbouw van de nieuwe garage kan doorgang vinden.

 • 2005

  Nog meer ruimte

  De nieuwe veranda is aangebouwd.

 • 2013

  Extra groen!

  Er is een bruikleenovereenkomst aangegaan voor het stuk groen naast de tuin en garage. Dit maakt dat dat tuin nog groter voelt.

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas

Warm water

cv ketel
Nefit HR
eigendom

Verwarming

cv ketel
Extra groen!