Emmastraat 49

Borne

€ 169.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Woontopper! In deze compleet gerenoveerde woning staat comfort en plezierig wonen voorop. Door de afwerking, mooie lichtinval en praktische indeling mag je van een sfeervolle woonbeleving spreken. Bovendien maakt de diepe en dus zonnige tuin het mogelijk om bij mooi weer lekker buiten te ontspannen of gezelschap te ontvangen. Enjoy your new home!

Welkom
Stap binnen en voel je direct thuis. Binnenkomst in de hal met kelder en trap naar de verdieping. Door naar de woonkamer met betonnen vloer voorzien van pvc en strakke wanden & plafonds. De keuken vind je aan de achterzijde van de de nette keuken is vernieuwd, wit en beschikt over een kookplaat en afzuigsysteem. Via het achterportaal kom je bij het toilet en een eveneens vernieuwede badkamer voorzien van douche en wastafel. In de aangebouwde berging is de wasmachine- drogeraanluiting

Boven
Boven is het ook pico bello voor elkaar, 2 slaapkamers met strakke wanden en plafonds. De royale overloop geeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een bureau en het creëren van een extra werkplek.

Zolder
Op de tweede etage heb je nog meer ruimte en geeft door de hoogte nog mogelijkheden om de woonruimte te vergroten, thans is het een geïsoleerde bergruimte.

Relaxen
Een tuin is om in te relaxen! In deze tuin vind je genoeg plek om te zonnen of juist in de schaduw te zitten. Super tof om tot in de late uurtjes te genieten van de ondergaande zon met jouw favoriete muziek op de achtergrond. Sfeer en gezelligheid op en top!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1920

Inhoud

292 m3

Perceel

133 m2

Tuin

66 m2
oost

Woonoppervlak

71 m2

Location

Centrum van Borne, Spanjaardswijk

Middelbare school

Twickel College, 6 min. fietsen

Food & drinks

Zoek de terrasjes op in het centrum!

Basisschool

Flora, De Wheele, J. Lighartschool

Supermarkt

De Nettorama naast de deur

OV

Trein- en busstation op 4 min. fietsen

Mediadesk

Energie

Energielabel

E

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Combiketel
huur

Verwarming

cv ketel