Buizerdstraat 8

Oldenzaal

€ 219.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Ruim 45 jaar geleden werd het huis gekocht door Herman en Trees die hier samen met hun kinderen veel mooie herinneringen hebben gemaakt en erg fijn hebben gewoond. Afgelopen periode hebben we warme verhalen mogen horen over de leuke tijd die ze hier hebben gehad en wat zich in dit huis allemaal heeft afgespeeld. Prachtig om deze verhalen te mogen horen!

In de loop van de jaren hebben ze van alles aan de woning gedaan, waardoor de woning er dan nu ook netjes bij staat. Een van de grootste veranderingen is toch wel de keuken. Van oorsprong zat deze in de L-vorm van de woonkamer, Herman en Trees hebben ervoor gekozen om de ruimte tussen de achtergevel en de berging dicht te maken en daar de keuken te creëren. Dit heeft geresulteerd in een ruime woonkamer en een fijne keuken. Heerlijk!

Van boven naar beneden
De zolder is als bergruimte te bereiken via een vlizotrap, ideaal voor bijvoorbeeld de kerstspullen. De eerste verdieping beschikt over drie nette slaapkamers met inbouwkasten en de vloer is bedekt met vloerbedekking, dit betekent dat je in de winter rustig je bed uit kunt stappen zonder dat je direct koude voeten krijgt, heerlijk! De ramen en kozijnen zijn in 1995 nog vernieuwd en beschikken over dubbel- en geluidswerend glas, zowel op de eerste verdieping als op de begane grond. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en een heel leuk detail: glas in lood raam! Via de vaste trap loop je naar beneden de hal in, wat tevens de entree is voor je gasten. Hier bevindt zich het toilet en er is een provisie kelder voor al je boodschappen. De vloer is voorzien van laminaat en ligt door tot in de woonkamer. Hier is ruimte voor die grote tafel om gezellig met vrienden en familie te kunnen borrelen en op de bank kun je lekker languit na een dag hard werken. Vervolgens loop je door naar de keuken waar je door het grote raam heerlijk weg kijkt over de goed onderhouden tuin. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met bergruimte genoeg en plek voor je wasmachine en droger. De tuin ligt op het zuidwesten, dus aan zon hier geen gebrek. Nog even snel de boodschappen binnen halen voor de BBQ? Met de fiets kun je achterom en je bent zo bij de AH in het winkelcentrum van Zuid-Berghuizen!

Herman en Trees zijn toe aan een nieuw hoofdstuk, op een andere plek in Oldenzaal. ‘Wij wensen jullie veel plezier en woongeluk op de nieuwe plek!’

En waar bij de ene de deur dicht gaat, gaat voor de andere de deur open. Is het nu tijd voor jou om hier herinneringen te maken? Kom gerust even langs om die mogelijkheid met eigen ogen te bekijken, vinden we leuk! Meld je even aan door te bellen of te mailen, dan hebben we genoeg tijd voor iedereen!

Tot snel!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1960

Inhoud

328 m3

Perceel

161 m2

Tuin

60 m2
zuidwest

Woonoppervlak

79 m2

Location

Je loopt ook zo de natuur in!

Middelbare school

TCC locatie lyceumstraat < 5min fietsen

Food & drinks

De Lekkernij, tapas & delicatessen!

Basisschool

Kijk eens naar de overkant :-)

Supermarkt

AH, dichtbij en tot 21 uur open

OV

Pak de trein, je bent er in 5 min!

Mediadesk

Timeline

 • 1960

  Bouwjaar

  De tekeningen zijn klaar, er kan gebouwd worden 

 • 1976

  Het jaar van Herman & Trees

  De trotse bewoners van deze fijne woning 

 • 2021

  Nieuwe herinneringen

  Jouw tijd? 

Energie

Energielabel

Isolatie

muurisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel, geiser eigendom
Bosch
eigendom

Verwarming

cv ketel