Buizerdstraat 6

Oldenzaal

€ 220.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Say hello, welkom aan de Buizerdstraat! Parkeren kan op de openbare parkeerplaats voor de voordeur, het eerste voordeel die je te pakken hebt van basisschool De Leemstee bij je in de straat. Daarnaast heb je geen overburen die bij je naar binnen kunnen kijken, voordeel 2 & voordeel 3 is dat het een kindvriendelijke wijk is waarbij veiligheid hoog aangeschreven staat.

Tussen nummer 4 & 8 staat your palace. We nemen je mee door de woning en zien je vervolgens graag tijdens de bezichtiging, dan kunnen we het wellicht hebben over jouw toekomstige inrichting, vinden we leuk!

Welkom
Van de uitstraling van dit jaren ’60 huis worden wij heel blij, de warme donkerrode steen is een perfecte match met een modern interieur a la nu wat ons betreft! ‘’Een modern interieur wordt tegenwoordig gekenmerkt door strakke lijnen, open ruimtes en het gebruik van neutrale kleuren’’ aldus Hester van HOME makelaars. Dat komt hier goed uit, de open ruimte is er al! Via de hal met modern toilet en provisie ruimte bereik je de L-vormige woonkamer welke is voorzien van een nette laminaatvloer. Typerend van deze woningen is dat ze heerlijk licht zijn, doordat er zowel aan de voor- als achterkant veel natuurlijk licht binnen komt door de grote ramen. De keuken is open, waardoor de hele ruimte royaal en toch knus aanvoelt. De berging met spoelaanrecht is als extra ruimte ideaal en deze bereik je via de keuken.

Upstairs
Tot je beschikking heb je drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kast, laminaatvloer en één met balkon waarbij je heerlijk uitkijkt over jouw tuin. De badkamer is voorzien van douche en wastafel, maar we kunnen ons voorstellen dat je deze een update gaat geven op zijn tijd.

+.
De kracht van de zolder wordt hier volledig gebruikt! Door de vaste trap kan er een 4e slaapkamer worden gecreëerd en blijft er daarnaast nog ruimte over voor de was en bergruimte voor de niet-alle-daagse-spullen.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk, altijd netjes onderhouden en ligt op het zuidwest. Dat betekent dat je over de maximaal aantal zonuren per dag beschikt, heerlijk! Naast de schuur is een achterom, zodat je met de fiets makkelijk in en uit kunt richting de stad.

De ruimtes zijn in ieder geval goed, hoe je de moderne look van nu gaat toepassen in deze fijne woning is geheel aan jou. Ook voor de plek kunnen wij garantie afgeven dat je goed zit, met oog op het spreekwoord: ‘liever een goede buur dan een verre vriend’. Time to move, let’s go!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1958

Inhoud

335 m3

Perceel

160 m2

Tuin

49 m2
zuidwest

Woonoppervlak

90 m2

Location

Je loopt ook zo de natuur in!

Middelbare school

TCC locatie lyceumstraat < 5min fietsen

Food & drinks

De Lekkernij, tapas & delicatessen!

Basisschool

Kijk eens naar de overkant :-)

Supermarkt

AH, dichtbij en tot 21 uur open

OV

Pak de trein, je bent er in 5 min!

Mediadesk

Timeline

 • 1958

  Bouwjaar

  Het ontwerp is daar, de bouw kan gaan beginnen! 

 • 2013

  Nieuwe keuken

  Zelfs gedacht aan de kleinere onder ons;)

 • 2019

  Suprise!

  Een nieuw toilet, modern van deze tijd!

 • 2021

  Jouw jaar?

  Tijd voor een nieuw avontuur!

Energie

Energielabel

Isolatie

dakisolatie, dubbel glas

Warm water

cv ketel
Remeha Calenta HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel