Boterbloemstraat 25

Denekamp

€ 218.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

We nemen je mee terug naar 1971, het jaar dat door de architect een beschrijving werd gemaakt van deze ‘zes zeer riante woningen aan de Boterbloemstraat in Denekamp’:

“De woningen zijn van het type twee-onder-één-kap met garage. De bouw geschied onder architectuur. De woningen zijn qua indeling aan elkaar gelijk, met dien verstande, dat van elk blokje de rechterwoning gespiegeld is t.o.v. de linkerwoning. Doordat de rechterwoning ± 1 m. t.o.v. de linkerwoning naar achteren geplaatst is, gaat mede door een verschil in gevel elke woning meer spreken.”

Dit is zo’n rechterwoning die ± 1 m. naar achteren is geplaatst met het grote balkon aan de voorkant. Loop binnen, kijk met ons mee en je ervaart direct dat de architect niet heeft gelogen. Een echte ‘riante woning’, want maar liefst 130 m2 woonoppervlakte staat op je te wachten. En vergeet niet om buiten ook goed om je heen te kijken, want wat een leuke plek is dit.

Onze tips waarom je hier écht moet komen kijken:

• Om het zicht vanaf de bank in de woonkamer te testen. Hier kijk je perfect de straat in en, misschien wel het allerfijnst, geen inkijk.
• De winter is weer in aantocht, en wat is er deze maanden nou fijner dan een open haard? Vind je hier!
• Beneden zo’n grote open leefruimte met woonkamer, open keuken (ja, ja, met een heus ‘tafeleiland’) en heel veel licht door de lange ramen.
• Ben jij die ‘Bob de Bouwer’ die gaat voor een complete ommezwaai of maak je met een paar slim gekozen ingrepen hier jouw thuis? Het is aan jou!
• Weer zoiets waar de architect niet in heeft gelogen “Vanuit de zeer royale hal gaat u met een mooie hardhouten opentrap naar de eerste verdieping”. En daar staan 3 slaapkamers op je te wachten.
• Ervaar alvast je nieuwe lievelingsplek: de slaapkamer aan de voorkant heeft niet alleen dat grote balkon, maar ook een inloopkast om bij weg te dromen #fashiongoals
• Over de badkamer kunnen we niets anders zeggen dan dat alles ooit weer hip wordt! Na de bouw van het huis is deze nooit vervangen, maar hij ziet er nog keurig uit.
• De zolder is een heuze 2e verdieping met een 4e slaapkamer en voor de echte rommelmakers onder ons een flinke bergruimte.
• In de achtertuin staat die grote overkapping met lichtkoepel, een garage en er blijft zelfs een grote tuin over. Overweeg je die uitbouw? Kan perfect!
• Nooit op zoek naar een parkeerplek, want dat lange oprit voor 2 auto’s ligt direct voor de deur. Voor diegene die z’n auto droog wil zetten behoord ook een carport tot de mogelijkheden.

Er is veel meer waarom we dit huis graag aan je laten zien. Verken de timeline, plattegronden en buurtinfo in de brochure. Hebben we je overtuigd? Dan zien we elkaar tijdens de bezichtiging.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1971

Inhoud

435 m3

Perceel

243 m2

Tuin

74 m2
zuid

Woonoppervlak

130 m2

Location

Wijk de Veldkamp dichtbij het centrum

Middelbare school

TCC Denekamp dé ‘place to be’

Food & drinks

Start je zondag bij La Bomba

Basisschool

De Veldkamp: je bijna achterbuurman

Supermarkt

Je kiest! Jumbo, Plus of Aldi

OV

Halte Veldkampsweg om de hoek!

Mediadesk

Timeline

 • 1970

  Bouwplan te Denekamp

  Door het plotselinge overleiden van de aannemer gebouwd door zijn broer onder toezicht van de architect

 • 1971

  Bruynzeel Aldma Z aanrecht kombinatie

  Voor die tijd heel wat, maar in 2001 is er een nieuwe keuken met ‘tafeleiland’ geplaatst

 • 2009

  Overkapping

  Zo’n 10 jaar geleden is de overkapping aangebouwd, een fijne plek om even in de schaduw te genieten

 • 2020

  Your turn!

  Bijna 48 jaar hebben de huidige bewoners hier gewoond. Nu aan jou de eer om hier jouw thuis van te maken en die 50e verjaardag van dit huis te vieren

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming